FOTO: Otvoreno novo dopisništvo Danasa u Novom Sadu, Novosađani pohrlili po Koraksov kalendar

Redakcija lista Danas otvorila je nove prostorije dopisništva za Vojvodinu, na prvom spratu Spensa i ovom prilikom promovisala novi godišnji kalendar Predraga Koraksića Coraxa.
FOTO: Otvoreno novo dopisništvo Danasa u Novom Sadu, Novosađani pohrlili po Koraksov kalendar
Foto: G. Nikolin

Posetioci su mogli da kupe novi kalendar po ceni od 400 dinara i upoznaju redakciju, na čijem čelu je Dragoljub Draža Petrović. 

Koraksić nije bio u mogućnosti da prisustvuje otvaranju dopisništva zbog bolesti.

Otvaranju su prisustvovala mnoga viđena lica Novog Sada, a gužva je bila već od 11 časova, kad je prodaja kalendara zvanično počela. 

Ukoliko niste uspeli da kupite svoj kalendar, to možete učiniti na prodajnim mestima štampe i u redakciji Danasa, kao i putem mejla prodaja@danas.rs ili na broj telefona 011/3441186. Biće isporučen na vašu adresu.

  • Nemanja

    25.12.2018 12:45
    @Detelinara

    Ahahahah, radiš na Spensu :D A gde to, brojiš prolaznike?
  • Detelinarac

    25.12.2018 02:32
    Narod
    Narod pohrlio? Nije bilo 20-30 ljudi, pa ja radim na Spensu, bio sam prisutan...
  • NANA NS

    23.12.2018 10:04
    Bravo za list "Danas" što makar na ovaj način pokušavaju, nas novosadjanje da probude iz ovog zimsko sna u koji smo zapali već nekoliko meseci.... Žao mi je je što Corax nije mogao da dodje ( rekli su iz zdravstvenih razloga) ali se nadam da će, obzirom da sada imaju i dopisništvo iz NS-a dolaziti s vremena na vreme. Ovo će bar malo doprineti istinitom izveštavanju sa političke scene Novog Sada. Dobro nam došla redakcijo "Danas"-a...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti