FOTO: Novi Sad dobio prvu "Kigili" prodavnicu za muškarce

Vodeći turski modni brend za muškarce "Kigili" otvorio je danas prvu prodavnicu u Srbiji, u šoping centru "Promenada", na prvom spratu.
FOTO: Novi Sad dobio prvu "Kigili" prodavnicu za muškarce
Foto: 021.rs
U pitanju je pažljivo dizajnirana kolekcija za različite prilike, u skladu sa poslednjim svetskim trendovima.
 
"Kigili" u ponudi ima raznovrsne modele, od odela do kežual varijante, pa i smokinga za formalne prilike. 
 
Menadžer "Kigili" brenda Radovan Aćimović objašnjava da muškarci mogu na jednom mestu da pronađu širok asotiman garderobe, ali i kompletno se opremiti - od garderobe do cipela. 
 
"Ovo je prva "Kigili" prodavnica u Srbiji, a ove godine slavimo 80 godina postojanja. Imamo kvalitetne proizvode, visokog modnog dizajna, od uvoznih materijala iz Italije. Uz širok asortiman kežual artikala, imamo i formalni deo sa velikim izborom sakoa i kompletnih odela, uz razne kombinacije. Ovo je jedan od objekata gde može da se kupi kompletna garderoba za muškarce, od cipela preko modnih dodataka, do odela", napominje Aćimović. 
 
U novootvorenoj radnji u toku je velika akcija do 15. januara, 30% popusta na sve kupljene artikle. 
 
"Kigili" prodavnica odgovaraće muškarcima koji žele da izgledaju dobro, a da pri tom za to izdvoje prihvatljivu sumu novca. Nakon premijere u "Promenadi", "Kigili" planira da otvori još osam prodavnica u Beogradu i Novom Sadu.
 
Ovaj brend trenutno ima više od 200 prodavnica u Turskoj i 30 širom sveta. U narednom periodu žele da se predstave i van turskih granica, pa je u planu otvaranje 100 prodavnica u svetu u narednih nekoliko godina.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti