Nele Karajlić, Manjifiko i Filatov i Karas večeras za Doček 2019. u Novom Sadu

Građani će 2019. godinu na Trgu slobode dočekati uz Neleta Karajlića, Magnifica i DJ dvojac iz Moskve, Filatov i Karas.
Nele Karajlić, Manjifiko i Filatov i Karas večeras za Doček 2019. u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Manjifiko na Trg slobode  u 21 čas donosi autentičan zvuk Balkan-disko-šlagera, uz hitove iz filmova "Montevideo, bog te video" i Montevideo, vidimo se!", serije "Senke nad Balkanom" kao i njegovog poslednjeg albuma "Charlatan de Balkan". 
 
Dr Nele Karajlić počeće svoj nastup u 23 časa i tako ispratiti 2018. godinu i dočekati sa Novosađanima Novu godinu. Na sceni će mu se pridružiti i kamerni orkestar Kamerata Akademika, prvakinja Opere Srpskog narodnog pozorišta Jelena Končar kao i hor Akademskog kulturno-umetničkog društva "Sonja Marinković".
 
Posle ponoći za dobru atmosferu biće zadužen di džej dvojac Filatov i Karas.
 
Vizuelni momenat upotpuniće predstavnici Fakulteta tehničkih nauka, Akademije umetnosti i OPENS-a.
 
Na Trgu republike publika će od 19 časova uživati uz "IrieFM", a pre toga, u 17 časova, nastupiće i pobednici TAKT festivala – akustičnog kompozitorskog takmičenja, u organizaciji "Kulturanove". 
 
Ljubitelji džez pravca imaće priliku da slušaju Pjotra Damasieviča, džez umetnika koji u naš grad dolazi u sklopu "Plants AiR" (Umetnik u gostima) rezidencijalnog programa Fondacije Novi Sad 2021. Njegov nastup simbolično će se održati ispred novootvorene kulturne stanice Svilara.
 
Program za decu biće upriličen u kulturnoj stanici Eđšeg i u Dunavskom parku. U Eđšegu mališani će imati priliku da pogledaju mjuzikl za decu "Bah jezdi na kamili", internacionale trupe koji organizuje Fondacija Novi Sad 2021 u saradnji sa GIPAK akademijom iz SAD.
 
Kako će biti izmenjen režim saobraćaja u novogodišnjoj noći možete čitati OVDE.
 
Podsetimo, prošle godine za doček Nove godine na Trgu slobode su nastupili Darko Rundek, Plavi orkestar i S.A.R.S.
  • Branislav021

    01.01.2019 10:03
    Nova Gidina
    Kad bude Djole onda idem na trg.
  • Stav

    01.01.2019 02:14
    40+
    Ceo dan gomila pleha po gradu. Nije niko umro na srecu. Sta ce mi oni po gradu? Pred docek nova farsa. Nisam bio. Izadjoh oko pola 2 na trg cisto da vidim. Imam pubertetliju u porodici. Na trgu novo razocarenje. Sta da ocekujem kada klinja krene da izlazi? Kako god, boricemo se. Srecna Nova svima!
  • Veki

    31.12.2018 23:31
    Ma ko šiša Trg, najbolje je kod kuće, i da.... SVE NAJBOLJE NAŠEM RADIU 021, DOBRI STE ALI U 2019. DA BUDETE JOŠ BOLJI!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti