FOTO: Novosađani uz Neleta Karajlića i vatromet dočekali Novu godinu

Novosađani su i ove godine ispunili Trg slobode i uz spektakularan vatromet odbrojali poslednje sekunde 2018. i početak 2019. godine.
FOTO: Novosađani uz Neleta Karajlića i vatromet dočekali Novu godinu
Foto: 021.rs
Deset minuta posle devet časova počeo je nastup Magnifica kada su građani počeli da pristižu na trg, ali se trg napunio tek oko 11 časova. Građani su 2019. godinu dočekali uz Neleta Karajlića. Pola sata nakon ponoći, nastupio je DJ dvojac iz Moskve, Filatov i Karas.
 
 
Prve informacije su da nije bilo većih incidenata na dočeku na glavnom gradskom trgu i u širem centru grada, gde su se tokom dana odvijale dnevne, a uveče noćne žurke. 
  • razlika u

    04.01.2019 01:07
    kulturi i obrazovanju
    N.Sad 01.01.2019 • 15:32
    Novosadjanka@ Hahaha becka skola i hor beckih decki ne. Svaki stranac koji dodje u N. Sad, Beograd odusevi se hranom, ambijentom,provodom jer mi smo ljudi kojima tece krv kroz vene. Zasto se ne moze oko N.Godine naci slobodan krevet u hotelima? Nemac, Englez,Holandjanin itd. oni ne znaju sta je provod, veselje jer tim ljudima ne tece krv kroz vene nego heroin a da nije njega fikusi.Zasto su npr. navijaci C.Zvezde proglaseni naj vatrenijim navijacima? Zasto to nisu Englezi, Svedjani,Finci? Jednostavan odgovor od kojega ti bezis. Sa tobom je svaka proslava, provod smaranje.

    Vidi ovako, nije isti provod svima, ali sa tobom koji spominjes navijace i pri tom si polupismen bih se sigurno smorio...
  • Novosađanka

    01.01.2019 17:39
    @Bole
    Bole, nisi ukapirao ono što sam napisala. Nema veze, kada budeš video sveta, skontaćeš.
    Srećna Nova godina i želim da više volite sebe, svoj grad i državu. Možda onda bude i po vašoj meri.
    Uzdravlje!
  • Mima

    01.01.2019 16:12
    Užas
    Najgori izbor izvođača za poslednjih 20 godina za sam doček nove godine na Trgu. Ne znaš šta je gore, da li hor ili Nele. Očekivali smo Manjifiko kao glavnu grupu, a ne predgrupu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti