Turistička organizacija Vojvodine u ponedeljak dobija svoj info-centar u Novom Sadu

Info-centar Turističke organizacije Vojvodine počeće sa radom u ponedeljak, 21. januara na Bulevaru Mihajla Pupina 18.
Posetioci će imati priliku da na jednom mestu dobiju sve informacije u vezi sa lokalitetima i znamenitostima koje mogu posetiti u Vojvodini. Turistički Info-centar predstavljaće spoj modernog i tradicionalnog, dakle posetioci će
moći da se upoznaju sa bogatim kulturnim nasleđem, prirodnim lepotama Pokrajine, manifestacijama koje se održavaju u skoro svakom mestu u Vojvodini.
 
Milica Šušnjić iz Turističke organizacije Vojvodine za 021 kaže da će bogato kulturno nasleđe Vojvodine biti prezentovano posetiocima na različite načine. Šušnjić dodaje da je otvaranje ovog prostora od velikog značaja i za sve turističke organizacije u Vojvodini, kao i za privrednike koji će na ovaj način moći da predstave svoje proizvode turistima.
 
"Posetioci će imati priliku da na jednom mestu dobiju sve informacije vezane za brojne atrakcije, lokalitete, bogato kulturno nasleđe Vojvodine i razna prirodna bogatstva. Informacije će biti prezentovane putem štampanih materijala, brošura, flajera, zatim promo filmova i mobilne aplikacije. Takođe, posetiocima info-centra će biti dostupan digitalni vodič koji zapravo predstavlja unapređenu bazu podataka i video materijala", navodi Šušnjić i dodaje da je ovo sjajna prilika i za druge turističke organizacije i privrednike.
 
"U prostorijama info-centra će svoju ponudu imati mogućnost da predstave i druge turističke organizacije iz Vojvodine, kao i privrednici. U okviru info-centra je predviđeno da počne da radi i suvenirnica tako da će turisti imati priliku da osim lepih uspomena iz Vojvodine ponesu i autentične vojvođanske suvenire. Posetiocima će biti prezentovane i dostupne autohtone vojvođanske vrste vina", najavljuje Šušnjić. 
 
Info-centar se prostire se na površini od 118 kvadratnih metara. Projekat je finansirala Pokrajinska vlada, dok je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija izdvojilo sredstva za njegovo opremanje. Reč je o projektu vrednom 16 miliona dinara.
  • PERICA####

    15.01.2019 16:09
    MOGLI STE NA "RADNIČKOM "
    Sva tri i još koji! Da ne šetamo!
  • Pera

    15.01.2019 11:18
    Treci info centar
    Ovo ce biti treci info centar u Novom Sadu. Najlogicnije je da postoji jedan sa informacijama i o Vojvodini i o Novom Sadu. Sada cemo imati tri. Ja da sam turista ne znam gde bih isao. Ali sve je jasno odlicna ideja da se zaposle partijski kadrovi.
  • dzo

    15.01.2019 09:53
    Za te pare ste mogli staviti prečišćače za ispuste u Dunav. Kej bez smrada g**ana e to bi bila prava turistička atrakcija!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti