Dodela nagrada deci u petak u Gradskoj biblioteci

Knjiga u srcu (čitalačka značka za decu) – tradicionalna manifestacija Gradske biblioteke (Dečjeg odeljenja) održaće se u petak, 18. januara, u Čitaonici Biblioteke, u Dunavskoj 1.
Dodela nagrada deci u petak u Gradskoj biblioteci
Foto: 021.rs
Knjiga u srcu je godišnja pohvala i nagrada deci, članovima Gradske biblioteke, uzrasta od 5. do 8. razreda, koja svojim čitalačkim navikama izgrađuju kulturu čitanja i time ga promovišu među vršnjacima. Biće nagrađena 63 deteta, odabrana među više od 10.000 mališana, članova Gradske biblioteke u Novom Sadu.
 
Gosti će biti prof. dr Jovan Ljuštanović, "kum" ove manifestacije i Ivana Nešić, književnica. Zahvalnice za lepu saradnju biće uručene i odraslim prijateljima Dečjeg odeljenja.
 
Program počinje u 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti