FOTO: Organizujte svadbe i druge proslave u novootvorenom motelu "Arena"

Jedinstven koncept motela "Arena" pravi je izbor za sve koji žele da sa dragim ljudima uživaju u ukusima domaćih specijaliteta, u mirnom kutku udaljenom od grada i gužvi ili da organizuju najrazličitije proslave i događaje sa prenoćištem.
Svečana sala "Vila Kronić" iz Sombora nastavlja da organizuje različita slavlja na novoj adresi, u novom motelu "Arena" (Rimski šancevi bez broja).
 
Na samo osam kilometara od Novog Sada prema Temerinu, po vrlo povoljnim cenama i odličnom uslugom, možete da obeležite sve važne događaje. 
 
Objekat poseduje 10 soba, restoran sa 150 sedećih mesta i dve velike letnje bašte. Za organizaciju proslava kreativni tim nudi i svečani beli šator kapaciteta do 250 ljudi.
 
"Vaši gosti će uživati u svečanoj atmosferi i dekoracijama unutar šatora. Objekat je počeo sa radom 1. januara, ove godine svečanom proslavom. U organizaciji svadbi i ostalih proslava imamo višegodišnje iskustvo, a za sve želje se možete se obratiti našem kreativnom timu. Imamo i zavidno iskustvo u dekorisanju ambijenta za sve proslave. U ponudi imamo jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe, kao polupansion ili pun pansion. Možete se odlučiti i za dnevni doravak u našim apartmanima", navode u ovom kolektivu. 
 
Svečana sala motela "Arena" nudi sve na jednom mestu za organizaciju proslava. Radno vreme im je svim danima 24 časa.
 
Za detaljniju organizaciju događaja možete se informisati putem telefona 063/11-74-748 ili 069/64-42-10, ili na sajtu i fejsbuk stranici.
  • Sanja

    16.01.2019 14:40
    Bravo za Vas!!!
    Novom Sadu treba još puno takvih objekata.
    Kada želite nešto veće da proslavite treba da zakažete godinu dana unapred.Budite korektni sa cenama,uslugom i hranom što je naj bitnije.
    Puno uspeha u radu Vam želim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.