Malom Dimitriju iz Novog Sada potrebna pomoć da napravi prve korake

Novosađanin Dimitrije Matić ima devet godina, učenik je treceg razreda ŠOSO "Milan Petrović" i od rođenja boluje od cerebralne paralize.
Mali Dimitrije je, zbog svog stanja, od rođenja u invalidskim kolicima. Da bi mogao da napravi svoj prvi samostalni korak, potrebno je da bude operisan u inostranstvu, te da nabavi ortopedska pomagala.
 
U toku je humanitarna akcija za ovog mališana, a koju sprovodi organizacija "Budi human". Dimitriju možete da pomognete slanjem poruke 440 na broj 3030 (cena poruke za sve mreže je 200 dinara, a PDV se ne naplaćuje) ili uplatom na račun na ilustraciji ili OVDE.
 
Roditelji malog Dimitrija unapred se zahvaljuju na svakoj pomoći.
  • Vesna

    18.01.2019 09:11
    Dok je SNS, SMS
    Dok stotine i stotine autobusa dovoze nesrećnike na poklon stranim političarima, i dalje decu pećini SMS .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.