Drugi protest "Jedan od pet miliona" sutra u Novom Sadu

Drugi protest građana pod parolom "Jedan od pet miliona - Stop krvavim košuljama" održaće se u petak, 25. januara u Novom Sadu, nakon što su građani pre nedelju dana u velikom broju zajednički šetali ulicama.
Drugi protest "Jedan od pet miliona" sutra u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Protesti se šire Srbijom i sve veći broj gradova iz sedmice u sedmicu se priključuje Beogradu, odakle su prvi protesti počeli pre oko dva meseca. Novosađani su prvi put izašli na ulice u organizaciji inicijative "Jedan od pet miliona" prošlog petka, a kako je bilo saznajte OVDE.
 
Jedna od organizatorki protesta Tea Vukadin kaže za 021 da se protesti nastavljaju uprkos lošem vremenu.
 
"Pozivamo građane da dođu u što većem broju, još većem nego prošle sedmice i da povedu sa sobom nekoga. Ovaj poziv podelite među svojim prijateljima, poznanicima i nepoznatim ljudima jer je jako teško u ovom medijskom mraku informisati građane. Znamo da će biti loše vreme, ali mi imamo cilj ka kome šetamo i idemo uprkos svemu", navodi Tea Vukadin za naš portal.
 
Organizatori protesta uskoro će izaći i sa informacijom o govornicima koji će se sutra obratiti građanima ispred Srpskog narodnog pozorišta.
 
Kakvi zahtevi će biti izneti saznaćete sutra u 18 časova na platou SNP-a.
  • @Penelopa

    27.01.2019 09:56
    Da li si ti nadasve bot? Protesta mora biti jer ovakva ekipa nece sama od sebe da omeksa.
  • Penelopa

    25.01.2019 23:59
    Čekam, čakam
    Koji put protestvujemo? Seća li se neko da je to dovelo do bitnog, nadasve pozitivnog pomaka za običan svet? Opet će to dobiti političku konotaciju, pitanja tipa : ko to finansira, ko ih plaća da 'huškaju'narod i sl. Moglo bi se zaključiti da sam pasivac, što je sušta suprotnost onome što jesam. Samo ne volim da me manipulišu, a bez obzira na zvučna imena koja podržavaju proteste, ne mogu da se otmem utisku da je to upravo to. NADAM SE DA ME UTIDAK VARA!, I da će to STVARNO nešto promeniti
  • Andjela

    25.01.2019 19:40
    Haos
    Samo vi protestujte i zanosite se, previse ste jadni!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti