Potrebna pomoć za sedmočlanu porodicu iz Novog Sada koja je sve izgubila u požaru

Sedmočlana porodica Anđelković iz Novog Sada izgubila je sve u požaru koji je u petak uveče izbio u Ulici Sime Matavulja, u naselju Depresija.
Potrebna pomoć za sedmočlanu porodicu iz Novog Sada koja je sve izgubila u požaru
Foto: Pixabay (Ilustracija)
Majka Olgica, njen suprug i petoro dece na svu sreću izvukli su žive glave. Izgorelo je sve - svi dokumenti, zimska garderoba za mališane, ali i lekovi koji su Olgici jako bitni. Naime, ona je dijabetičar koja ima još veći zdravstveni problem, a to je tumor na grliću materice.
 
Anđelkovići su uspeli da se sklone na kratak period, a humani građani su se u međuvremenu već angažovali zahvaljujući, između ostalog, majci devojčice koja sa Olgičinom ćerkom ide u školu.
 
Kako za 021 priča Olgica, trenutno je najbitnije da se porodica skući u prostor u koji svi mogu da stanu.
 
"Trenutno smo svi u jednoj prostoriji - moji sinovi od godinu i dve, ćerke od pet, osam i 11 godina. Brinem o njima, jedva brinem o sebi, bolesna sam i za početak nam je potrebno negde da živimo, da se skućimo, da deca mogu da odu u školu i vrate se na sigurno. Nemaju ništa od stvari za školu, a ja ne želim da izostaju sa nastave. Već nam stižu stvari, ali nemamo ni gde da sve prikupljamo, jer smo u jednoj sobi trenutno", priča Olgica.
 
Izgubila je sve lične dokumente u požaru, ali će već u ponedeljak pomoću prijatelja otvoriti žiro račun u banci, na koji će svi ljudi koji su u mogućnosti moći direktno da uplate novac i da pomognu porodici da se skući.
 
Olgica je u bliskoj prošlosti bila žrtva nasilja u porodici, a sa sadašnjim suprugom ima cilj da odgoji decu i pruži im život koji ona nije imala sreće da živi. Ako mislite da možete na bilo koji način da joj pomognete, možete je pozvati na broj telefona 061/29-73-817.
  • Станко Србин

    28.01.2019 08:42
    Фуј
    Зар се Вучић не фали да је државни буџет у СУФИЦИТУ. Такој породици се може надокнадити изгубљено.
  • profesor

    27.01.2019 20:24
    gde, kako
    Objavite kako i gde može da se pošalje novac
  • /

    27.01.2019 18:39
    /
    nemojte zafrkavati ljude ako im necete pomoci sa glupostima o osiguranju
    imaju dosta svoje muke

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti