U toku upis na kurseve stranih jezika na Filozofskom fakultetu

Centar za jezike na Filozofskom fakultetu poziva studente i zainteresovane građane da se upišu na kurseve stranih jezika i jezičkih veština.
U toku upis na kurseve stranih jezika na Filozofskom fakultetu
Foto: 021.rs
U ponudi su kursevi engleskog, francuskog, ruskog, nemačkog, italijanskog, španskog, portugalskog, rumunskog, rusinskog, slovačkog, ukrajinskog, hindua, turskog, japanskog, grčkog, starogrčkog, latinskog i persijskog jezika.
 
U letnjem semestru će se učiti i korejski jezik, ali s obzirom na to da se on vodi kao dvosemestralni predmet, upis za sledeću generaciju polaznika biće moguć ponovo tek od oktobra.
 
Grupe od pet do deset polaznika biće formirane najkasnije do 1. marta, a potom će početi nastava u trajanju od 12 nedelja. Svi polaznici biće raspoređeni po različitim nivoima znanja, a u Centru za jezike mogu besplatno testirati znanje, kako bi mogli biti razvrstani u odgovarajuću grupu.
 
Časove će držati profesori Filozofskog fakulteta. 
 
Za studente je predviđen popust od 40 odsto, a pogodnosti su moguće i ukoliko su kurseve podržale ambasade ili jezički centar matične zemlje. Nastava će se održavati u kasnim popodnevnim, ili večernjim terminima, dva puta nedeljno po 90 minuta.
 
U planu je uvođenje i skandinavskih jezika.
 
Konkurs je otvoren do 18. februara.
  • David, građanin

    28.01.2019 14:35
    yupiter.da
    Ne piše ono što je bitno za opredeljenje za jedan od kurseva: koja je cena?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti