Najkvalitetnije srednje obrazovanje po povoljnoj ceni ponovo u Novom Sadu

Nakon prve dve uspešne godine postojanja i na stotine zadovoljnih đaka, Srednja škola "Sveti Arhangel" poziva zainteresovane na predupis u novu školsku 2019/2020. godinu.
Najkvalitetnije srednje obrazovanje po povoljnoj ceni ponovo u Novom Sadu
Foto: Pixabay
Razloga za interesovanje ima mnogo - osim što su obrazovni profili popularniji nego ikad, cena je ostala ista, najpovoljnija u Srbiji. 
 
Svršenim osnovcima u ponudi su najtraženiji profili u medicini: farmaceutski tehničar, fizioterapetski tehničar, laboratorijski tehničar, medicinska sestra - tehničar, stomatološka sestra - tehničar, medicinska sestra - vaspitač, pedijatrijska sestra - tehničar, zubni tehničar i ginekološko-akušerska sestra. Takođe, u ponudi su i medicinski i nemedicinski profili III stepena (zdravstveni negovatelj, trgovac), nemedicinski profili IV stepena (trgovinski tehničar, ekonomski tehničar), kao i posebne dokvalifikacije za V stepen.
 
Pohađati uskousmerenu, akreditovanu školu ima vidljive prednosti. Fokus iskusnih predavača uvek je na učeniku, a savremene (i sada već za svaku ozbiljnu ustanovu podrazumevajuće) tehnike predavanja i pomoći u savladavanju gradiva garant su da će svaki polaznik završiti školu i iz nje izaći sa znanjem neophodnih za rad i/ili za dalje usavršavanje. Naročito je bitno sada, kada je medicina traženi i sve bolje plaćen kadar i kada su mogućnosti za učenje, rad i usavršavanje u inostranstvu više nego na dohvat ruke.
 
Pohađanjem redovne nastave, učenik stiče IV stepen stručne spreme prema akreditovanim programu Ministarstva prosvete. Ista mogućnost postoji i u okviru programa prekvalifikacije, izuzetno popularne poslednjih godina među svim uzrastima. Ukoliko vas, pak, zanima dokvalifikacija, mogućnosti su još veće jer stičete V stepen stručne spreme, takođe po akreditovanim programima za profile poput laboratorijskog tehničara za mikrobiološke analize, medicinske sestre - tehničara za neurološku dijagnostiku i brojnih drugih. 
 
Posebna težina se u Srednjoj školi "Sveti Arhangel" daje stručnoj praksi. Praksa se obavlja u vodećim državnim i privatnim zdravstvenim ustanovama, u skladu sa izabranim smerom. 
 
Ono što je bitno napomenuti je obaveza svih polaznika da pohađaju nastavu iz obaveznih predmeta po vodiljama Ministarstva prosvete za srednjoškolsko obrazovanje, u skladu sa zakonom. To znači da će učenici imati nastavu matematiku, srpskog jezika i književnosti, stranog jezika i fizičke kulture, a u zavisnosti od upisanog smera će imati i nastavu iz geografije, informatike, latinskog jezika, računarstva, hemije, istorije, biologije, sociologije, likovne kulture, muzičke kulture, ustava i prava građana, te izbornog predmeta u vidu verske nastave ili građanskog vaspitanja.
 
Bilo da vas privlači medicina ili neki od preostalih stručnih profila, "Sveti Arhangel" vam nudi vrhunsko školovanje po popularnoj ceni od 800 evra po godini. Predupis je u toku, a broj mesta je ograničen.
 
Srednja medicinska škola "Sveti Arhangel" nalazi se na Trgu Marije Trandafil 14 u Novom Sadu. Dodatne informacije možete potražiti na zvaničnom sajtu, i na mejl adresi srednjaprivatnaskola@gmail.com ili na nekim od brojeva telefona, a novosti saznajte i na Fejsbuk stranici škole OVDE
 
Radno vreme škole je radnim danima od osam do 20:30 časova, kao i subotom od devet do 14 časova.
----
Ukoliko vam je potreban odličan, stručan sudski tumač za engleski i nemački jezik, pogledajte ponudu OVDE.
  • Bn profesionalac

    04.02.2019 19:25
    Smatram da obrazovanje zdravstvenog kadra u privatnim skolama treba zabraniti, iz dva razloga: prvi, nepouzdan i nedovoljno obrazovan kadar se dobija (mogucnost mahinacije velika), a drugo, deca koja se skoluju u drzavnim skolama i koja prolaze neuporedivo ozbiljniji dril do diplome, bivaju namagarcena.
    Takodje, niposto se ne sme dozvoliti da deca iz privatnih skola smeju da se zaposle u drzavnim ustanovama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.