Hit filmovi sutra u CineStar bioskopima po rođendanskoj ceni

CineStar bioskopi ove godine slave 3. rođendan, a to će posebno obradovati ljubitelje filma, jer će u utorak, 5. februara moći da pogledaju hit filmove po ceni od svega 160 dinara.
Ovo je prilika koja se ne propušta, jer po specijalnoj rođendanskoj ceni možete pogledati najnoviju kriminalističku dramu "Mula" sa Klintom Istvudom i Bredlijem Kuperom u glavnim ulogama, ali i rimejk kultnog filma "Leptir", neverovatnu dramu snimljenu prema istinitoj priči "Drugarčina", kao i urnebesnu domaću komediju "Taxi Bluz" i mnoge druge filmove.
 
Posebna poslastica za najmlađe sigurno će biti projekcije u Kids CineStar dečjoj sali sa toboganom, gde se za ovu akciju neće naplaćivati dodatak, a na repertoaru su između ostalih i miljenik mališana "Eliot spašava Božić", ali i novi animirani film "Ko se boji vuka još 2".
 
Cena ulaznice od 160 dinara uključuje dodatke poput LOVE BOX i VIP sedišta, kao i eXtreme i Kids sala dodatka, dok će se 3D i 4DX dodatak naplaćivati.
 
Detaljne informacije pronađite na sajtu www.cinestarcinemas.rs, a karte su već u prodaji online i na blagajnama CineStar bioskopa u Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti