U toku prijave za akciju "Budi student 1 dan" na PMF-u

Akcija "Budi student 1 dan" Prirodno-matematičkog fakulteta održaće se od 4. do 8. marta, a prijave traju do 22. februara.
U toku prijave za akciju "Budi student 1 dan" na PMF-u
Foto: Pixabay
Ova akcija je namenjena svim učenicima završnih godina, a cilj je da se srednjoškolcima pruži što više informacija o akademskom životu. 
 
Do sada je blizu 1.000 srednjoškolaca učestvovalo u ovakvim akcijama.
 
Studenti i profesori sa PMF-a će i ove godine prijavljene đake provesti kroz zanimljiva predavanja, interesantne vežbe, odvesti na ručak u studentsku menzu, na kafu u fakultetsku kantinu, pokazaće im čitaonicu, biblioteku, prošetaće kampusom...
 
Prijavljivanje je moguće OVDE.
  • Inace?

    10.02.2019 13:15
    Tako sam ja bio, samo sto sam bio i upisao fax...
  • prof. fiike u penzij

    10.02.2019 13:03
    Pozdravljam takve aktivnosti!!
    BRAVO! Samo tako se sticu buduci studenti! Cestitam zaposlenima PMF na angazovanju, jer se samo tako moze boriti protiv privatnih "fakulteta"(Univerziteta), koji, kod nas i u okruzenju, nicu kao pecurke posle kise, a sa upitnim su akreditacijama!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti