Ovo su najpopularniji kursevi u Novom Sadu

U Novom Sadu na jednom mestu možete da pohađate kurseve za više od 30 stranih jezika, ali i kurseve programiranja, nege i lepote, administrativnog poslovanja, sudskog tumačenja, rada na računaru i raznih intelektualnih veština.
Ovo su najpopularniji kursevi u Novom Sadu
Foto: Pixabay
Osim mnogobrojnih kurseva, na istoj lokaciji možete da dobijete i kvalitetne prevode po niskoj ceni. Ta lokacija je Akademija Oxford u Novom Sadu.
 
Nekoliko hiljada polaznika do sada može da podeli iskustva sa kurseva, usavršavanja i učenja u dinamičnoj atmosferi, uz stručne i iskusne predavače, ali i uz njihovu punu i predanu pažnju. Trenutno su najpopularniji kursevi engleskog i nemačkog jezika, koji se godinama "provlače" kroz profesije koje su trenutno najtraženije na stranom tržištu. Osim engleskog i nemačkog jezika, polaznicima su na raspolaganju i popularni kursevi francuskog, norveškog, švedskog, ruskog, grčkog, turskog i brojnih drugih jezika.
 
Klasični kursevi izvode se dva puta nedeljno u trajanju od po 90 minuta, a ubrzani ili individualni kursevi mogu da se izvode više puta sedmično, u trajanju po potrebama polaznika. Grupni kursevi za decu se izvode dva puta nedeljno po 45 minuta, a individualni dečji kursevi se izvode u zavisnosti od potreba polaznika.
 
Kao što je poznato, Akademija Oxford je zvanični Kembridž ispitni centar, jedini akreditovani ispitni centar za međunarodni priznati Swedex ispit, ali na ovom mestu možete da steknete i OSD sertifikat za poznavanje nemačkog jezika.
 
Možda najisplativiji kurs trenutno je kurs Akademije Oxford koji podrazumeva osnovnu obuku za korišćenje računara, kao i vrlo isplative kurseve programiranja u programskim jezicima C, C++, Visual Basic, Java, Java Script, PHP, Delphi... Uz to, u okviru Škole računara organizuju se i kursevi iz veb programiranja: HTML5, WordPress 3.8 i Joomla 3.0.
 
Međutim, ono po čemu su kursevi najbolje poznati su obuke za korišćenje Photoshopa, Dreamweavera i Flash ActionScript 3.
 
U Akademiji Oxford po niskoj ceni možete da dobijete i kvalitetne prevode sudskih tumača na više od 30 jezika, za koje su zaduženi iskusni prevodioci. Štaviše, na jednom mestu možete isti dokument i overiti pečatom sudskog tumača, bez odlaska u drugo mesto i dodatnih troškova ili napora.
 
Angažovani prevodioci ozbiljno će se posvetiti svakom dokumentu - od prevoda kraćih dela, do punih udžbenika i kompleksnih dokumenata i sertifikata, a koje će pratiti Apostille pečat - svojevrstan pečat koji se stavlja na potpis građanina na određenom dokumentu. Pečat "legalizuje" dokument i potvrđuje da je potpis građanina verodostojan i tako overen dokument možete slobodno da koristite u više od 100 država koje su potpisale Hašku konvenciju o ukidanju potrebe legalizacije stranih javnih isprava.
 
Cena prevodilačkih usluga u Akademiji Oxford računa se po jednoj prevodilačkoj strani, koja broji do 1.800 karaktera. S obzirom na to da broj karaktera zavisi od vrste dokumenta, procenom cene i vremena dobijate približnu, a konačnim prevodom i preciznu cenu prevoda. Približnu procenu možete, za početak, da uradite i sami na kalkulatoru Akademije Oxford. Bitno je naglasiti da prevodi na netipične jezike za naše područje zavise od vrste dokumenta i konkretnog jezika, o čemu se možete raspitati i direktno sa zaposlenima u Akademiji Oxford.
 
Ne propustite priliku i isprobajte neke od navedenih kurseva, ili svoje poverenje predajte stručnim prevodiocima za potrebe bilo kakvog prevoda.
 
Akademija Oxford nalazi se u Novom Sadu, Trg Marije Trandafil 14, a otvorena je za pružanje svih informacija radnim danima 08-19 i subotom 09-14 časova. Više informacija na telefon 021/30-08-121, kao i na mejl novisad@akademijaoxford.com.
  • Violeta

    11.02.2019 17:29
    Sve pohvale. Profesionalni, ljubazni. Svu dokumentaciju za odlazak, kod njih radili prevode i prezadovoljni saradnjom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti