Raspisan konkurs za obuku 400 policajaca u Sremskoj Kamenici

Ministarstvo unutrašnjih raspisalo je danas konkurs za upis na obuku u centru u Sremskoj Kamenici 400 kandidata koji će, po njenom završetku, biti raspoređeni u Policijsku upravu za grad Beograd.
Raspisan konkurs za obuku 400 policajaca u Sremskoj Kamenici
Foto: 021.rs
Pravo učešća na konkursu imaju punoletni državljani Srbije koji nemaju više od 24 godine, sa završenom četvorogodišnjom srednjom školom, sa prijavljenim prebivalištem na teritoriji Beograda.
 
Uslovi su i da ne postoje bezbednosne smetnje u skladu sa Zakonom o policiji, posedovanje vozačke dozvole B kategorije, kao i da kandidat ispunjava kriterijume zdravstvene, psihološke i fizičke sposobnosti, za zasnivanje radnog odnosa u statusu ovlašćenih službenih lica.
 
Rok za podnošenje prijava je mesec dana od danas, kada je konkurs objavljen u listu Politika, a kandidati ih mogu predati policijskoj stanici u mestu prebivališta.
 
Polaznik koji uspešno završi osnovnu policijsku obuku zasniva radni odnos u svojstvu pripravnika, uz dužnost da najmanje pet godina ostane na radu u Ministarstvu unutrašnjih poslova ili da, u suprotnom, naknadi stvarne troškove stručnog osposobljavanja.
  • VOJNA Vojnovic N

    17.02.2019 17:41
    Dobricine
    Dolaze novi, dobri i pomalo posteni, opet dobri CG, kada bi se vratili u svoje jazbine, procvetali bi Novosadjani, koji glume Engleze .
  • Mozer

    14.02.2019 23:40
    Sramota
    Ne prijavljujte se za dzabe. Ja sam se pre 4 godine prijavio, prosao sve testove i zavrsni specijalisticki pregled u Durmitorskoj i dzaba sve, jer nemam vezu. Mnogo njih, koji su popadali prvog i drugog dana su primljeni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti