U subotu besplatni obilasci Novog Sada i Petrovaradinske tvrđave

Besplatne promotivne šetnje po Novom Sadu i Petrovaradinskoj tvrđavi, biće organizovane u subotu, 23. februara, povodom Svetskog dana turističkih vodiča.
U subotu besplatni obilasci Novog Sada i Petrovaradinske tvrđave
Foto: 021
Šetnje organizuje Udruženje turističkih vodiča Novog Sada u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Novoga Sada.
 
Krenuće se sa sledećih lokacija:
 
- U 11h kod Sata na Petrovaradinskoj tvrđavi
- U 13h  sa Trga slobode (kod Miletićevog spomenika)
 
Svi građani koji u to vreme budu na ovim lokacijama imaće priliku da od stručnih vodiča sa nacionalnom licencom, članova Udruženja, saznaju nešto više o Novom Sadu i Petrovaradinskoj tvrđavi.
  • Vodič

    25.02.2022 18:33
    LICENCIRANI VODIČ
    Kolega, zaista je ružno što o svojih 30tak kolega - članova UTVNS, pišete na taj način. Možda su neki od nas i uobraženi, ali pripisivati uobraženost grupi od više nego 30 osoba je smešno. Udruženje ni na koji način nije "zatvoreno". Svako ko ima licencu i plaća godišnju članarinu - ravnopravan je član Udruženja i ima jednaka prava sa ostalima. Slažem se : "Biti pravi turistički vodič je mnogo više od posedovanja nekakve licence". To "pravi", između ostalog, podrazumeva i poštovanje drugih ljudi, bilo da su to naši gosti ili kolege. I na kraju, ako neosnovano nekog kritikujete, imajte smelosti barem da se potpišete. Možda bi Vam u tom slučaju barem neko poverovao.
  • lale

    18.02.2019 16:56
    DEDA I LICENCIRANI VODIČ
    Ubiće vas bolest zvana hejt, od toga nema leka...
  • Lana

    18.02.2019 12:34
    Tradicija
    Ove šetnje, tj,. obilasci su postali tradicionalni,bila sam više puta. Rodila sam se u Novom Sadu, ali i pored toga dosta interesantnih podataka sam čula na tim obilascima. Vodiči su odlični, izdvojila bih Novakov Radivoja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti