Veći deo sremske strane grada danas bez vode

Magistralni cevovod duž Puta doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici biće izmešten zbog izgradnje kružne raskrsnice.
Veći deo sremske strane grada danas bez vode
Foto: 021.rs
Reč je o budućnoj kružnoj raskrsnici na ukrštanju ulica Branislava Bukurova, Put doktora Goldmana, Svetozara Miletića i Moše Pijade u Sremskoj Kamenici. Zbog radova mora se izmestiti cevovod koji sa rezervoara "Institut" snabdeva rezervoare "Tatarsko brdo" i "Čardak", kažu u "Vodovodu".
 
Radovi će se izvoditi danas, 20. februara.
 
Zbog toga će u sredu bez vode od 8 do 18 časova ostati sledeći delovi sremske strane grada:
  • Bukovac
  • Petrovaradinska naselja - Karagača, Širine, Puckaroš, Zanoš, Petrovaradinska tvrđava, Ribnjak i potez oko Kameničkog puta
  • Deo Sremske Kamenice ograničen ulicama Vojvode Putnika, Zmaj Jovinom i Ulicom Lole Ribara do Paragovskog puta uključujući i centar Sremske Kamenice, kao i naselje Marko Orešković. Takođe, bez vode će ostati i Tatarsko brdo, Čardak, Livade, Glavica i Mišeluk
Institut u Sremskoj Kamenici će imati vode i biće izuzet od isključenja, naglašavaju u "Vodovodu".
 
Cisterne sa pijaćom vodom biće postavljene u centru Bukovca i kod okretnice.
  • ns

    20.02.2019 09:32
    ovo je koliko čitam već dva dana po novinama planirano, mi smo se spremili i izdržaćemo a pitanje stoji kad će kablovska i internet na Puckarošu!?
  • alalvera

    19.02.2019 18:47
    A,KADA PLANIRATE...!
    Grejanje,Kanalizaciju,Telefone,Novukablovsku....!?
    Ovo je naravno,Ne planirano!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.