VIDEO: Zbogom Brus Li najavljuje album obradom pesme kultnih Sing Sing Singersa

Novosadski pank sastav Zbogom Brus Li najavio je novi album obradom pesme "Tuča u kafani" kultnog novosadskog benda Sing Sing Singers.
VIDEO: Zbogom Brus Li najavljuje album obradom pesme kultnih Sing Sing Singersa
Foto: Željko Mandić
Vijetnamac, Smuk i ekipa navode da se "Tuča u kafani" neće naći na novom albumu, ali će biti redovan deo uvek zanimljivih nastupa ovog benda. 
 
Zbogom Brus Li je prošlog maja, zajedno sa Ateist repom, učestvovao na koncertu "Novosadska kultura sećanja" u organizaciji Radija 021, kada su izveli pet pesama legendarnih bendova iz Novog Sada, čiji su članovi, nažalost, uglavnom preminuli. 
 
"Ovim činom Brus Lijevci čuvaju od zaborava rok tradiciju svoga grada i šire", navode poznati lokalpatrioti.
 
Kako je Slavko Matić Vijetnamac ispričao za 021.rs, prva svirka kojoj je prisustvovao, bila je upravo svirka Singersa u Elektrotehničkoj školi. Ovaj poznati novosadski sastav umnogome je uticao i na zvuk ZBL.
 
Novi album biće snimljen u studiju Roberta Telčera. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti