Konferencija "Izvori finansiranja u 2019. godini" sledeće srede u Rektoratu

Konferencija "Izvori finansiranja u 2019. godini" održaće se u sredu, 6. marta u Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu.
Konferencija "Izvori finansiranja u 2019. godini" sledeće srede u Rektoratu
Foto: 021.rs
Konferencija za cilj ima predstavljanje dostupnih domaćih i stranih donatora i konkretnih alata neophodnih za upravljanje novčanim tokovima, kao i prezentaciju iskustva preduzetnika koji su već koristili razne izvore finansiranja.
 
Na konferenciji će učestvovati nekoliko ministara u Vladi, Pokrajinskoj vladi i Gradskom veću, eminentni stručnjaci i predstavnici različitih fondova i institucija koje se bave finansijama. Između ostalih, govoriće i Nenad Popović, ministar za inovacije i tehnološki razvoj, Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede, Vuk Radojević, pokrajinski sekretar za kulturu i Goran Savić, direktor Razvojnog fonda Vojvodine.
 
Konferenciju organizuju agencija za brendiranje i savetovanje malih proizvođača zarad njihovog boljeg pozicioniranja na tržištu Best Brand Friendy i NVO "Putevima preduzetništva" sa ciljem razvoja preduzetništva u Srbiji. Oni su zajedno organizoval niz događaja u okviru koncepta Business Cafe-a, a takođe organizuju i Novosadski noćni bazar.
 
Više informacija o događaju možete pronaći OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.