FOTO: Član Gradskog veća ženama delio lale na stanici, u autobusima bombone

Član Gradskog veća za komunalne poslove Vladimir Stojković ženama je delio lale na platou ispred Železničke stanice, na autobuskom stajalištu linije broj 4, povodom Međunarodnog dana žena 8. marta.
Akciju su zajedno organizovali Grad i GSP, na inicijativu gradonačelnika Miloša Vučevića, a član Gradskog veća Vladimir Stojković je, čestitajući Dan žena, delio cveće sugrađankama koje koriste javni prevoz.
 
 
"Ovo je simboličan gest da našim sugrađankama čestitamo 8. mart. Žene su stub porodice i snaga društva i Grad Novi Sad uz njih ide sigurnim korakom u bolju budućnost. Mi se svakodnevno zalažemo za rodnu ravnopravnost, a cilj nam je da svima obezbedimo jednake šanse, što sprovodimo i kroz Aktivnu politiku zapošljavanja Grada. Svim našim damama, u ime gradonačelnika Miloša Vučevića čestitam Međunarodni dan žena", rekao je Stojković.
 
 
Putnice u gradskom i prigradskom prevozu danas će dobijati cveće, dok će u svim autobusima tokom dana biti deljeni slatkiši.
  • Salter

    09.03.2019 16:05
    radno vreme
    Gospodja Tatjana u autobusu za vreme radnog vremena?Uzela izlaznicu da ode po cvetic,ili ko zna gde se po obicaju uputila za vreme radnog vremena.Dok zaposlene maltretira za dva minuta kasnjenja na posao,a ona uredno svaki dan kasni,ili izadje kad hoce u toku smene.
  • Smesno

    08.03.2019 19:05
    Mogli da danas žene neplacaju prevoz a ne lale i bombone da dele.Uzeli su nam 460 din a dali lalu od 100 dinara. Koja bruka
  • Alexa

    08.03.2019 18:34
    Katastrofa
    Kakvo licemerstvo. Čekamo trule buseve koji po običaju kasne, a vamo nam ovaj milioner deli cveće. Ma dajte bre!!!! Fuujjj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti