FOTO: Saobraćajni policajci delili cveće povodom Osmog marta

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, prilikom redovne kontrole saobraćaja, čestitali su danas u Novom Sadu i širom Srbije svojim sugrađankama Osmi mart - Dan žena, poklanjajući im cveće kao mali znak pažnje.
"Policijski službenici saobraćajne policije su ovim simboličnim poklonima želeli da iskažu iskreno poštovanje prema ženama, uz poruku da i dalje budu savesne i odgovorne učesnice u saobraćaju", navodi se u saopštenju policije. 
 
Ovim gestom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova "pokazali su još jednom brigu, poštovanje i posvećenost u razvoju poverenja i partnerskih odnosa sa svojim građanima, zbog čega se naša policija opravdano profiliše kao javna služba koja odgovorno vodi računa o njihovoj bezbednosti".
 
  • Radoje

    10.03.2019 14:58
    ns
    A ko je platio te ruze ? Pa mi ,naravno.
  • Providno

    08.03.2019 18:04
    Sad dele cveće, sutra pendreče...Idu izbori 2020...počela kampanja na mala vrata...
  • Njako

    08.03.2019 17:56
    Po meni to je licemerno ali šta ja znam

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.