Uklonjena divlja deponija na Temerinskom putu

Divlja deponija na Temerinskom putu, jedna od najvećih u Novom Sadu, uklonjena je, a tom prilikom je odneto više stotina kubika smeća.
Deponiju je uklonila Gradska čistoća, a apeluje na građane i preduzeća da na tu lokaciju ne odlažu smeće, jer se divlja deponija pojavljuje iznova i među najvećima je u gradu.
 
U "Čistoći" navode da uklanjaju divlje deponije sa više od 12.500 lokacija na teritoriji Novog Sada i prigradskih naselja. Tokom godine sakupe oko 11.000 kubika smeća. 
 
"Divlje deponije predstavljaju problem sa kojim se naše preduzeće suočava svakodnevno. Takođe, redovno apelujemo na sugrađane da ih ne prave i da smeće odlažu u kontejnere i druge posude namenjene za to. Nažalost, još uvek ima onih nesavesnih, koji se o takve apele oglušuju i koji ugrožavaju svoju okolinu", kaže direktor JKP "Čistoća" Vladimir Zelenović.
 
  
 
On zaključuje da svakodnevno rade na tome da grad održavaju čistim i urednim, ali da u tom poslu očekuju i pomoć Novosađana. 
  • Milan

    10.03.2019 08:24
    Brka i Dejan
    Tu smeće bacaju i ti što vi mislite i lokalni prevoznici otpada sa Klise,ovi što ih platiš da odnesu smeće kamionom lakše im tu nego 2 km do deponije.Njih treba kazniti uzeti im kamione...
  • Brka

    09.03.2019 22:18
    Građani plaćaju tuđ javašluk
    Da, ti koji prave tu deponiju, uglavnom ne daju ni dinar za porez, komunalije slično (čast izuzetcima).
    Što se pravimo nevešti kad se vrlo dobro zna ko pravi tu deponiju. Neka ih skinu sa socijalne pomoći ako se pojavi nova divlja deponija. Pa da vidiš, čuvaće bolje od zenice oka svog i bilo kog obezbedjenja.
  • Dejan

    09.03.2019 21:37
    Cccc
    Za ovu deponiju sam pisao rtv jos pre dve godine, nikom nista, eto desilo tek danas da su pocistili ! Izinte a gde su odneli svo to djubre ? Jedna gomila je stvorila drugu jos vecu u gradu kulture...zapitajte se dal je Hitler bio bobar covek ? Gamad koja stvaraju ovako nesto,ne zasluzuju ni da zive !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti