Jedna od najstarijih škola engleskog jezika u Novom Sadu prima nove polaznike

Uvek ćemo govoriti engleski da bi nas ceo svet razumeo.
Ubrzani tečajevi stranih jezika su u zaletu i u zavidnom broju polaznika. Međutim, učenje stranog jezika nije znanje koje se stiče u roku od tri meseca ili brže - učenje svakog jezika zahteva godine poverenja, strpljenja i odricanja, ali su prednosti savršenog i kompletnog znanja vrlo jasne.
 
Jedna od prvih škola engleskog jezika u Novom Sadu nosi neobično, ali primamljivo ime - "Excalibur". Upravo su topla dobrodošlica i radna atmosfera (uz očiglednu maštovitost u organizaciji) ono što dovodi najmlađe, ali i nastarije sugrađane u ovu školu. Tradicija i brojne preporuke nisu zanemarljivi, jer ova škola dobro radi i uvek mesta za nove polaznike, željne kvalitetne nastave.
 
U eri brzog učenja i suvoparne teorije, "Excalibur" se ističe na komunikaciji i da pomaže ljudima da se međusobno razumeju i samouvereno komuniciraju. Kompetentni profesori nisu tu da olakšaju polaznicima brzo sticanje neupotrebljivog znanja, već da ih provedu kroz iskustvo razumevanja i komunikacije na nivou koji zaista vredi i opstaje "na duge staze".
 
Ceneći svačiju posebnost, predavači garantuju punu pažnju. Grupe broje do osam polaznika, koji pohađaju nastavu osmišljenu po aktuelnim i proverenim evropskim standardima.
 
 
Konkretno, predškolci pohađaju Pre-School, osnovci mogu da pohađaju Novice Low, Novice Mid/High, Intermediate Low/Mid/High i Independent, dok je za srednjoškolce omogućena nastava na nivoima Independent, ali i Superior, to jest FCE i Advanced (Cambridge English).
 
Senior kursevi podrazumevaju standardne A1, A2, B1, B2 (FCE), C1 i C2 (Proficiency). 
 
Već godinama su najpopularniji Cambridge, FCE Advanced i Proficiency kursevi, u skladu sa ambicijama mlađe i starije generacije.
 
Da će svaki polaznik biti smešten u odgovarajuću grupu garantuje dijagnostički test, koji polaznicima ukazuje na početak; oni znaju šta hoće da postignu, a profesori su rešeni da stvore okruženje koje podstiče lični razvoj i time im šire vidike.
 
Suština učenja je upravo u razumevanju. Zato će se profesori škole "Excalibur" potruditi da ne napustite nastavu bez znanja po koje ste zapravo i došli. 
 
Svako danas može da otvori školu engleskog jezika. Međutim, ne može svako i da nauči i pripremi polaznike, bez obzira na njihova iskustva i predznanja. Testirajte svoja znanja i steknite nova upravo u "Excaliburu".
 
Škola engleskog jezika "Excalibur" nalazi se u Ulici Lasla Gala 23. Sve neophodne informacije dobićete na mejlu excaliburlanguageschool@gmail.com ili pozivanjem brojeva 021/661-47-47 ili 062/150-65-15. Radno vreme škole je svakog radnog dana od devet do 20 časova, a vikendima po dogovoru. 
 
Novosti i dodatne informacije potražite na zvaničnom sajtu, kao i na Fejsbuk stranici "Excalibura".
  • Jedna mama

    11.03.2019 10:18
    ***
    Prezadovoljni!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.