Deset novih "ležećih policajaca" uskoro na ulicama Sremskih Karlovaca

Deset "ležećih policajaca" biće postavljeno u Sremskim Karlovcima.
Deset novih "ležećih policajaca" uskoro na ulicama Sremskih Karlovaca
Foto: 021
"Dnevnik" navodi da je Opštinska uprava 13. marta raspisala javnu nabavku za njihovu ugradnju, a kao razlog navodi se povećanje bezbednosti učesnika u saobraćaju u zoni škole i u ulicama s povećanim intenzitetom saobraćaja.
 
Usporivači brzine planirani su u Petrovaradinskoj, ulicama Mitropolita Stratimirovića, Belilo, Karlovačkih đaka i Braće Anđelić. 
 
Predviđa se da usporivači budu trapeznog oblika, visoki sedam centimetara i da imaju oborene ivice. 
 
Rok za dostavljanje ponuda je 22. mart.
 
Na karlovačkim ulicama za sada ima šest ležećih policajaca. Na zahtev građana, pre nekoliko godina oni su montirani i u Ulici Jovana Jovanovića Zmaja, ali pošto se nisu pokazali efikasnim, žitelji te ulice su tražili i da se uklone.
  • steva

    20.03.2019 11:12
    eto tako
    Usporivači brzine planirani su u Petrovaradinskoj, ulicama Mitropolita Stratimirovića, Belilo, Karlovačkih đaka i Braće Anđelić.

    Usporivača brzine u Petrovaradinskoj uliciima dva komada,a postavljeni oko pre dve godine. E sad "usporivača" ima i u mnogim drugim ulicama Karlovaca ali u vidu udarnih rupa, samo još ne zanamo dali su evidentirani i registrovani kao patent.
  • Petar

    20.03.2019 10:56
    K
    Hvala bogu da pare odu i na nešto korisno. Gradjanin Sremskih Karlovaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti