Vučić obišao radove na novoj zgradi RTV: Nisam nikog smenio u RTS i RTV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje da će za šest meseci biti završena zgrada Radio-televizije Vojvodine, pre isteka roka.
"Uložili smo veliki novac, reč je o 48,4 miliona evra. Dakle oko 50 miliona evra se daje za izgradnju i opremanje RTV. Ogromna investicija. Svim zaposlenima želim uspeha u budućnosti i za šest meseci možemo da se nađemo da vidimo impresivnu, završenu zgradu i da ljudi u Vojvodini i celoj Srbiji dobiju dobar program, po najvišim tehničkim standardima i da građani budu što zadovoljniji", rekao je Vučić, nakon što je obišao radove.
 
Zaposlenima u pokrajinskom javnom servisu poručio je da "rade svoj posao normalno, a da će siledžije odgovarati pred nadležnim organima". Naveo je da "nije nikoga smenio u RTS i RTV, jer to nije posao šefa države".
 
"U stranci me kritikuju da su žuti doveli sve, i na RTV i na RTS. Ja sam im rekao da ne mogu time da se bavim. Ja sam predsednik Srbije. Trebalo bi Pajtića da pitate koga je postavljao, on je postavljao sve", kazao je Vučić.
 
Radove su obišli i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i rukovodstvo RTV.
 
Kamen temeljac za izgradnju nove zgrade pokrajinskog javnog servisa položen je 22. novembra 2017. godine. Kako je ranije najavljivano, nova zgrada će imati pet televizijskih i šest radijskih studija, a raspolagaće sa 17.530 kvadratnih metara.
  • Nikola

    26.03.2019 11:20
    Most VS televizija
    Dakle za most 20 godina, od kojih SNS na vlasti 6 (u međuvremenu napravljen most na Dunavu kod Zemuna) a TV za 2 puta više našeg novca pre roka? Pri tome most i dalje nije završen do kraja.
    Moje mišljenje je da to i te kako nije u redu i da vlast - koje god boje bila - ne radi u interesu novosađana. Posvađali se sa prioritetima i te kako.
    Da ne pričam o tome gde je ovaj novac mogao biti adekvatnije upotrebljen - imam utisak da se mnogo leče u inostranstvu kad ih nije briga za domaće zdravstvo.
    Posebna tema - da li je morao toliki trošak i onolika zgrada - da li smo zaista toliko bogati jasno je svima da nismo.
  • Anabell

    24.03.2019 15:41
    Bahatost Elitnih opozicionara.
    Predsednik Srbije,radi svoj posao profesionalno i odgovorno.Znaci hejteri prekinite vise da maltretirate coveka koji se bori za Srbiju.Niko ne trazi od vas da ga volite,imacete izbore,i onda ne budite lenji,vec izadjite na izbore i glasajte,za koga vi zelite,nemojte mrzeti,i nemojte pricati lazi.
  • Molim?

    24.03.2019 08:39
    ???
    Ti si stvarno umislio da si Bog....vreme je da smenimo mi tebe

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti