Sedmoro povređeno u sudarima u Novom Sadu

U Novom Sadu se u nedelju dogodilo pet saobraćajnih nezgoda u kojima je sedam osoba lakše povređeno.
Sedmoro povređeno u sudarima u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Portparolka Hitne pomoći Ivana Ramović za 021 navodi da su oko 13 časova na uglu Ulice Braće Ribnikar i Bulevara oslobođenja, u sudaru motora i automobila, lakše povređene dve osobe - žena stara 29 godina i 43-ogodišnji muškarac. Oboje su zbrinuti na licu mesta.

Hitna pomoć intervenisala je oko 14:40h na uglu Ulice cara Dušana i Bulevara cara Lazara gde je u sudaru dva automobila povređen muškarac star 67 godina. On je sa kontuzionim povredama grudnog koša zbrinut na licu mesta i potom prevezen u Urgentni centar.

Treća nezgoda dogodila se oko 14:50h na putu od Budisave ka Kovilju i tada je lakše povređen mladić star 20 godina. Njega je Hitna pomoć zbrinula na licu mesta.

Prilikom pada sa motora, oko 16:15h, na Banstolu je povređen muškarac star 42 godine. Kod njega su konstatovane kontuzione povrede glave i kolena i prebačen je u Urgentni centar.

Na Mostu slobode, oko 18:15h, u sudaru dva vozila, lakše povrede zadobile su dve devojke stare 25 i 21 godinu. One su, nakon zbrinjavanja na licu mesta, prebačene u Urgentni centar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti