Sto stajališta GSP-a dobija nadstrešnice, većina u prigradskim naseljima

Grad Novi Sad će ove godine finansirati postavljanje 100 nadstrešnica na autobuskim stajalištima u gradskom i prigradskom prevozu.
Sto stajališta GSP-a dobija nadstrešnice, većina u prigradskim naseljima
Foto: 021.rs

Za postavljanje nadstrešnica izdvojeno je 20 miliona dinara iz budžeta Grada u okviru posebnog programa koji sprovodi Uprava za saobraćaj.

Novih 100 nadstrešnica za stajališta GSP-a biće postavljeno nakon javne nabavke.

Skoro sve nadstrešnice biće postavljene u prigradskim naseljima, i to 10 u Kaću, četiri u Budisavi, sedam u Kovilju, šest u Rumenki, sedam u Kisaču, dve u Stepanovićevu, 10 u Veterniku, 15 u Futogu, pet u Begeču, 11 u Bukovcu, 11 u Sremskoj Kamenici, tri u Ledincima, dve u Šangaju, dve na Pejićevim salašima i pet na Čeneju.

  • Sanja

    27.03.2019 15:07
    JGSP
    Molim nadležne da razmotre trenutno stanje na Klisi.Par stajališta su samo pokrivena,od mosta na Sentandrejskom putu pa do okretnice.Takođe i Temerinski put,kao da smo građani trećeg reda!!!
  • Nikola

    27.03.2019 14:39
    A Temerinski put ništa? Na nekim stajalištima nema ni korpe za otpatke, a kamoli nadstrešnice. U pitanju su stajališta Paje Radosavljevića, Majke Jugovića i Otokara Keršovanija.
  • Dejan

    27.03.2019 12:55
    Kombinatorika
    Stručnjaci ljigaši iz saobraćajne uprave sa drugarima iz gsp nastavljaju užurbano da rade na kombinacijama i uzimanju masnih provozija. Ceo grad već zna sa kime su ugovorili izradu nastrešnica kao i novih autobusa. Na kraju mandata su svi milioneri i bogataši.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti