Parking servis gradi parkiralište u Filipa Višnjića

JKP "Parking servis" uložiće oko 15 miliona dinara u gradnju i uređenje javnog parkinga u ulici Filipa Višnjića 47 pored zgrade Istorijskog arhiva grada Novog Sada.

Tender za ove radove je raspisan, a predviđeno je da se uredi postojeći zemljani parking, tako da bude mesta za oko 100 vozila. Tačan broj parking mesta biće poznat kada se završe radovi.

Parking će moći da koriste kako zaposleni i gosti Istorijskog arhiva, tako i stanari ove ulice i svi koji borave u tom delu Podbare.

Ovo je samo jedno od nekoliko planiranih radova na uređenju ili gradnji parkinga u ovoj godini, koje će izvesti Parking servis.

Planirano je i da se izdvoji 12 miliona za rekonstrukciju parkirališta u ulici Laze Stanojevića, zatim 10 miliona za rekonstrukciju parkirališta kod autobuske okretnice na Štrandu, kao i 25 miliona za izgradnju parkinga kod FK "Kabel". Predviđeno je i ulaganje pet miliona dinara u popravke parkinga na Bulevaru oslobođenja između Ulice Pap Pavla i Bulevara Krlaja Petra I, 10 miliona u gradnju parkinga na Trgu Komenskog, kao i 35 miliona za gradnju parkinga u Radničkoj ulici. 

  • niko garazu

    28.03.2019 09:14
    da napravi
    Da li ce se ikada napraviti garaza u ns, u centru je vec sada uzasno za parkiranje. A bitno je da placamo onaj takozvani parking u radnickoj, rupa do rupe, ima jos takvih parkinga po gradu. I da, putevi nikad losiji u ns, bulevar, jovana subotica uzas
  • Debeli

    27.03.2019 22:24
    Da saberem
    Onda 1 parking mesto košta 15.000 dinara?!!
  • Tamara

    27.03.2019 20:20
    Parking
    Parking se verovatno bas sad pravi jer bas sad investitor pored parkinga gradi ogroman kompleks.Nista nije slucajno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti