FOTO: Oštećena najskuplja gradska klupa

Oštećena je najskuplja klupa u Novom Sadu, koja je izazvala brojne reakcije nakon postavljanja na Trgu republike 2015. godine.
FOTO: Oštećena najskuplja gradska klupa
Foto: 021.rs
Kako se može videti na fotografijama, deo klupe koja je koštala oko 10.000 evra, oštećen je tako što su iščupani ankeri iz behatona. Klupa nije u celosti iščupana, nego je samo delom oborena.
 
Gradska uprava za inspekcijske poslove obeležila je oštećeni deo klupe trakom "pazi opasnost".
 
 
Klupa kod Riblje pijace postavljena je 2015. godine prilikom obnove Trga republike. Savremenog dizajna, sa nosećom konstrukcijom od čeličnih profila i naslonom od jasena, koštala je čak 10.000 evra, pisao je "Blic" pre nekoliko godina.
 
Kako je saopštio tadašnji Zavod za izgradnju grada, ukupni radovi postavljanja i kupovine klupi, uz korpe za otpatke, parkiralište za bicikliste i stubiće, koštali su 8,3 miliona dinara. 
 
  
 
Klupa je dobijena spajanjem 14 delova kako bi se dobio talasasti oblik. 
  • Hećim Bulat

    02.04.2019 09:08
    Nikakva klupa
    Ovo izgleda da su popustili tipli kojim je petsto kila dasak utiplano sa dva tanka šrafčića, ja bi da mi to oprostimo i da sklanjaju ovo izmećarenje
  • laki

    01.04.2019 11:56
    poklon
    evo mene ljudi ja cu je napraviti za 300eura identicna mozda i lepsa i kvaletinija
  • Srpstvo na usnama

    01.04.2019 09:46
    Stvarno je trbalo potrošiti 10000 evra za klupu - to je više od jedne godišnje zarade visoko obrazovanog čoveka u Srbiji; drugim rečima profesor predaje u školi đacima godinu dana i 5 meseci za cenu jedne klupe. Alal vera na skromnosti i ekonomičnosti ovih iz gradske vlasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.