FOTO: "PetSpaw Caffe" - jedinstveni prostor za ljubimce i njihove ljude

Novi Sad je od skoro bogatiji za "PetSpaw Caffe" - potpuno autentičan i jedinstven koncept koji podrazumeva spoj kafea, salona za negu kućnih ljubimaca, porodičnog kutka i edukativno-kreativnog ćošeta.
Prostor u kojem se nalazi "PetSpaw Caffe" u Stevana Musića 17 potpuno je prilagođen kućnim ljubimcima, od stolova koji nemaju noge kako bi ljubimci mogli slobodno da se kreću, udobnih klupa prekrivenih jastucima ispod kojih su ušuškane kućice, pa sve do prostrane livadice ispred samog lokala gde ljubimci i deca mogu bezbedno da se igraju. 
 
 
Ljubazno i iskusno osoblje u "PetSpaw Caffe" postaraće se da gostima bude maksimalno prijatno, pa vlasnici uvek mogu da računaju na ukusnu kafu ili sveže ceđeni sok, dok će četvoronožne lajavce i mjaukalice uživati u nekoj ukusnoj poslastici, i sve to u opuštenoj domaćoj atmosferi.
 
 
Svako je pozvan da nakon šetnje ili igre na plaži svrati sa svojim psom i ako poželi, okupa ga u samouslužnom aparatu uz prilagođavanje programa sopstvenim potrebama. Ovaj aparat funkcioniše po principu samouslužnog pranja automobila, i predstavlja zabavan način da sa kuce skinete višak peska ili zemlje koji ne želite da odnesete kući, a da se u isto vreme na još jedan način povežete s svojim četvoronožnim prijateljem. 
 
 
Naravno, tu je i mogućnost da prijatne devojke u "PetSpaw Caffe" okupaju i ošišaju vašeg psa ili mačku, odnosno dobiju kompletan grooming tretman. S obzirom na bogato iskustvo sa ljubimcima, devojke zaposlene u salonu znaju kako da smire i nejuplašenijeg i najnemirnijeg zvrka i učine da ceo tretman kupanja i šišanja bude što prijatniji i zabavniji. Naravno, vlasnici ukoliko žele, mogu da prisustvuju i ovakvom vidu ulepšavanja ljubimca. 
 
 
Takođe, "PetSpaw Caffe" ima i kutak za decu, sa društvenim igrama, koje su na raspolaganju kako mališanima, tako i odraslima koji žele da se na taj način dodatno opuste i provedu vreme sa voljenima. 
 
Vođeni idejom edukacije kroz igru, u "PetSpaw Caffe" biće organizovani dani otvorenih vrata kada će vrtići, ali i svi zainteresovani roditelji moći da dovedu decu da kroz grooming kuce ili mace nauče sve o pravilnoj nezi kućnih ljubimaca, kako se lepo, sa poštovanjem, bez straha ali uz oprez ponašati prema životinji. Ideja je da se na taj način kod najmlađih od malena gradi zdrav stav, pravilan pristup i ljubav prema živim bićima. 
 
Uz to, pred praznike kao što je na primer 8. mart, osoblje kafea za klince i njihove roditelje organizuje zabavne kreativne radionice, kao još jednu priliku da mališani dovedu svog ljubimca, nešto nauče o njemu ali i dobro se zabave. Tako su u planu radionice za predstojeći Uskrs i veče posvećeno seriji Igra prestola.   
 
Jedan od takvih događaja, koji je bio zabavan kako za ljubimce, tako i za njihove ljude, "PetSpaw Caffe" je organizovao za Dan zaljubljenih. Tom prilikom vlasnici su mogli da dobiju profesionalnu fotografiju sa svojim četvoronošcem, a čitav ugođaj upotpunili su prigodni aksesoari, scenografija i dekoracija. 
 
 
U planu je otvaranje Školice za grooming i mnogo drugih iznenađenja. Sve novosti, aktuelnosti, ali i više o uslugama koje "PetSpaw Caffe" nudi i događajima koji će biti organizovani za klince, roditelje i ljubimce, možete pratiti na njihovom Instagram nalogu, Fejsbuk stranici i veb sajtu
  • Лука Лабан

    02.04.2019 07:56
    Учите власнике и љубитеље паса да покупе "минули рад" њихових љубимаца.
  • Ivan

    01.04.2019 21:56
    Zaista prijatno mesto, odlično osoblje, lepo druzenje svaki put, uživanje i za ljubimce i za vlasnike, topla preporuka :)
  • Freni

    01.04.2019 16:22
    Od prošle godine tim i krug prijatelja Petspaw caffe&grooming salona raste svakim danom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.