FOTO: Radovi na Bulevaru cara Lazara, izmenjen režim saobraćaja

Rekonstrukcija vrelovoda na raskrsnici Bulevara cara Lazara sa Šekspirovom i Puškinovom ulicom počeli su juče, zbog čega je u ovom delu bulevara izmenjen režim saobraćaja.
FOTO: Radovi na Bulevaru cara Lazara, izmenjen režim saobraćaja
Foto: 021.rs
Oni koji ka Bulevaru cara Lazara dolaze iz Šekspirove ulice mogu da produže u Puškinovu ili da skrenu desno na bulevar. U suprotnom smeru, vozači koji pristižu iz Puškinove mogu da produže u Šekspirovu ili skrenu levo na bulevar. 
 
 
Građani koji ne znaju da je deo Bulevara cara Lazara zatvoren za saobraćaj, kada vide radove na putu, moraju da se okrenu i vrate nazad do Krilove ili Balzakove ulice. Zbog toga se građanima koji koriste bulevar kako bi stigli do Bulevara oslobođenja i dalje, preporučuje da skrenu u Balzakovu ulicu, a potom i u Narodnog fronta, nakon čega kroz Šekspirovu mogu da dođu do Bulevara cara Lazara.
 
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kaže da zna da je problematično stvaranje gužvi u ovom delu grada, zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže, ali dodaje da se mora ulagati u grad.
 
"Prolazio sam kroz Liman i znam kakav je haos bio. Nije me vozio vozač, provozao sam se i video kakav je haos bio i da je pritisak i u Narodnog fronta. Znam šta se dešava. Ali ako ne ulažemo u grad, ako ne održavamo infrastrukturu, onda ćemo imati havarije, staće voda, neće raditi grejanje. Taj deo gde se sada radi toplifikacija, tu je zimus bilo problema sa grejanjem. Toplana je prve aktivnosti tu započela da sledeće zime ne bi bilo tih problema. Znam da niko ne voli kad je raskopan grad, ali trudimo se da to radimo organizovano, što brže i što efikasnije", poručio je Vučević.
 
  
 
Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 16. aprila.
  • novikomentar

    04.04.2019 09:52
    a radnici opušteno završavaju posao najbrže št mogu od 7-15h....kada su u pitanju tako važne saobraćajnice za grad nema radnog vremena, radi se u 3 smene i danju i noću da bi se radovi što pre završili, uz prethodne najave na svim lokalnim medijima, bar 10 dana unapred, i izvinjavanje građanima zbog buke u večernjim, noćnim i jutarnjim satima...sve to može biti gotovo za 24-48h, ali tako neko ne bi mogao da pokupi kajmak.....
  • Ana

    03.04.2019 23:04
    Gde su saobracajci?
    Trebalo je da prvo osposobite Bulevar despota Stefana, mnogo gradjana sa Novog naselja koristi i tu ulicu da stigne do Limana. Ovako se skoro sav saobracaj s Telepa, Novog naselja, u krajnjem slucaju, sav saobracaj sa Bulevara Evrope i Somborskog bulevara prema mostu, slio u Narodnog fronta i dve ulicice koje na njega izlaze (Balzakova i Iva Andrica). Uzasne su guzve ceo dan! A saobracajaca NIGDE!!! Bar malo da pomognu!
  • комша

    03.04.2019 17:37
    А ја се питам што је данас била онолка гужва у Футошкој... Човече један булевар се затвори, одмах колапс...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.