ORL pregledi danas u Poliklinici, EKG u ambulanti na Limanu

Besplatni preventivni pregledi biće organizovani danas, 7. aprila, od 8 do 16 časova, u Kliničkom centru Vojvodine i u Domu zdravlja "Novi Sad".
ORL pregledi danas u Poliklinici, EKG u ambulanti na Limanu
Foto: 021.rs
Za ove preglede nije potrebna zdravstvena knjižica i na njih mogu doći i građani bez zdravstvenog osiguranja. 
 
U KCV-u će moći da obave ORL preglede i da provere nivo šećera u krvi, u Poliklinici, na odeljenju Klinike za otorinolaringologiju i hirurgiju glave i vrata.
 
Preventivni pregledi u Domu zdravlja podrazumevaju EKG i merenje krvnog pritiska, a organizuju se u ambulanti na Limanu IV, na prvom spratu.
 
Iz Doma zdravlja preporučuju da najpre dođu oni građani koji nemaju zdravstveno osiguranje i to između osam i 10 časova, kako bi dobili redni broj za pregled i ne bi dugo čekali, već došli u dogovoreno vreme.
 
 
  • aa

    07.04.2019 12:16
    a
    Dom zdravlja na LImanu.Suprug otišao oko 8 časova da uzme broj, sestra na informacijama ,kaže ne delimo brojeve čekajte po redu. On se vrati , odem ja oko 10 sati , sestra kaže delimo brojeve , daje mi broj 45 a trenutno je na redu broj 20 i kaže čekajte.Objašnjenje sada smo počeli da delimo brojeve.Ja nemam komentar, da li mi obični ljudi možemo nešto da planiramo, ko sve sebi daje pravo da nam uzima vreme i dostojanstvo i mnogo toga?Slična situacija je bila i kad se radio preventivni pregled debelog creva. Dokle?Šta mi to lečimo preventivno u ovom uslovima?
  • Glavobolja

    05.04.2019 21:46
    Čovek je lepo napisao da su besplatni za one koji nemaju zdravstveno osiguranje a ne za sve, ali ne vredi tvrdoj glavi govoriti.
  • Pravi Opalim te g...

    05.04.2019 19:14
    Cvrxx , nisu. To je placeno od nas koji ubacujemo u zajednicku kasu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti