Bazar zdravlja u ponedeljak kod Medicinske škole

"Bazar zdravlja" održaće se u ponedeljak, 8. aprila u parku kod Medicinske škole, u Vojvode Knićanina 1.
Bazar zdravlja u ponedeljak kod Medicinske škole
Foto: Pixabay
Ovaj događaj je deo aktivnosti kojima se obeležava Svetski dan zdravlja u organizaciji Srednje medicinske škole "7. april" i udruženja "Ritam zdravlja", a u okviru programa "Novi Sad omladinska prestonica Evrope 2019".
 
Na Bazaru zdravlja, svi građani moći će besplatno da se testiraju i mere različite zdravstvene parametre kao što su: krvni pritisak, procenat masti, indeks telesne mase, šećer u krvi i slično. Pored testiranja i merenja, posetioci će moći da popričaju sa stručnjacima iz oblasti medicine, sportskih nauka i drugih komplementarnih oblasti. 
 
Učenici Medicinske škole imaće prilike da, od 11 časova, slušaju predavanja na temu "Zdravi stilovi života" koje će održati doc. dr med. Olivera Nićiforović-Šurković, načelnica Instituta za javno zdravlje Vojvodine.  
 
Od 12 časova učenici će učestvovati u Kvizu znanja i Igrama bez granica, koje će pripremiti profesori škole i aktivisti udruženja "Ritam zdravlja".
 
U slučaju lošeg vremena, Bazar zdravlja biće smešten u holu Medicinske škole.
 
Program će se odvijati od 11:55 do 13:30 časova.
  • Anonimus

    07.04.2019 20:28
    Zdravlje
    Bazar zdravlja u najprljavijem parku u gradu...oduševljeni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.