FOTO: Veliko interesovanje za prvi pab kviz u Radio kafeu

Prvi pab kviz "Na jedno slovo" u Radio kafeu privukao je na desetine Novosađana koji su ponedeljak veče proveli testirajući svoje znanje i takmičeći se sa suparničkim ekipama.
FOTO: Veliko interesovanje za prvi pab kviz u Radio kafeu
Foto: 021.rs
U kvizu je učestvovalo 14 ekipa sa po tri do pet članova, a oni su odgovarali na pitanja iz devet oblasti: opšta kultura, književnost, mozgalice, geografija, film, istorija, sport, muzika i oblast večeri (gradovi sveta). Svi odgovori počinjali su slovom "B", što je takmičarima dodatno olakšalo ovaj "izazov".
 
 
Konkurencija je bila žestoka, ali su posle tri sata nadmetanja u znanju prvo mesto poneli "Čudovišni monoliti". Kao nagradu dobili su knjige i medalje, ali i piće na račun kuće. Drugo mesto i picu po izboru osvojila je ekipa "Vurda", a treći po redu "Los Pollos Hermanos" dobili su turu pića.
 
Ipak, čak i oni koji sa sobom nisu poneli nagrade i priznanja uživali su u dobroj atmosferi i muzici za koju se pobrinuo tim pab kviza "Inkvizitor".
 
Jučerašnji kviz bio je prvi pab kviz novog koncepta u Novom Sadu. Od drugih se razlikuje po tome što odgovori u svim oblastima počinju na isto slovo, pa je učesnicima koji se dvoume između dva odgovora lakše da se sete koji je pravi. 
 
 
Da biste učestvovali u kvizu potrebno je da imate ekipu od najviše pet članova, a najbolje bi bilo da je svaki član "potkovan" znanjem iz različitih oblasti. Broj mesta je ograničen, pa je najbolje prijaviti se unapred.
 
"Kviz na jedno slovo" održavaće se u Radio kafeu svakog drugog ponedeljka u 20h, a svi zainteresovani se mogu prijaviti za učešće na broj 069/1000-600 ili na Fejsbuk/Instagram stranici "Pab kviz Inkvizitor".
 
Sledeći kviz biće organizovan 22. aprila.
 
  • w

    09.04.2019 13:34
    Pošto vidim da je Seča bio u pobedničkoj ekipi, sve je jasno, uslovi nisu bili regularni :-)
    Pozdrav kolega.
  • Janko

    09.04.2019 12:30
    Sve pohvale organizatorima, veče je bilo i zabavno i poučno i odlično organizovano

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti