FOTO: Promenada imala više od 2,5 miliona poseta od otvaranja u Novom Sadu

Šoping centar "Promenada" zabeležio je više od 2,5 miliona poseta za manje od pet meseci koliko posluje u Novom Sadu.
FOTO: Promenada imala više od 2,5 miliona poseta od otvaranja u Novom Sadu
Foto: Jelena Ivanović
U Promenadi ističu da su veoma zadovoljni posetom i da su svi poslovni prostori izdati. Ovaj najveći tržni centar u Srbiji, izgrađen na osam nivoa u okviru kog je poslove našlo 1.500 mahom mladih ljudi, uspeo je da za kratko vreme postane izuzetno popularan ne samo za domaće već i za posetioce iz okolnih zemalja. 
 
 
Od ostalih ga, između ostalog, izdvaja do sada najveća ponuda u objektima ovog tipa, odnosno 160 brendova smeštenih pod jednim krovom. Tako su se po prvi put na našem tržištu pojavili Mohito, Cropp, House, Steve Madden, Kiglily, a premijerno u Novom Sadu i Bershka, Stradivarius, Pull and Bear, Massimo Dutti, Zara Home, Armani Exchange, SuperDry, UnderArmour…
 
Pored šopinga u ponudi ovog centra je i deo sa restoranima domaće i strane kuhinje, upotpunjen svetskim fast food lancima. Jedinstvenim ga čini raznolika ponuda hrane, kao i moderno dizajniran ambijent sa izlaskom na prostrane terase, jednu sa pogledom na Petrovardinsku tvrđavu i drugu sa pogledom na Bulevar. 
 
 
U sklopu šoping centra se još nalaze i teretana, bioskop, igraonica, bilijar klub kao i šest košarkaških terena. U Promenadi navode da su konceptom okrenuti svim kategorijama potrošača, sa posebnim osvrtom na porodice sa decom i moderne poslovne ljude.
 
 
"Kako prilikom osmišljavanja, tako i prilikom uređenja sadržaja unutar šoping centra imali smo na umu svakako porodicu i njene potrebe i trudili smo se da sve bude dostupno i  roditeljima sa malom decom", kažu u upravi Promenade. 
 
 
Tako se u okviru garaža nalaze posebno označena mesta za roditelje sa decom. Pored svakog toaleta se nalazi Baby Room - prostorija u okviru koje majke mogu da doje i presvuku bebu, dok je Baby Corner postavka u obliku velike dečije flašice koja je smeštena u delu sa restoranima, a gde se  nalazi mikrotalasna rerna i grejač za flašice. 
 
 
Ono čime su posetioci sa malom decom posebno zadovoljni jeste mogućnost besplatnog iznajmljivanja kolica na info pultu. To olakšava dolazak u centar jer roditelji ne moraju da sklapaju i rasklapaju svoja kolica.
 
 
U Promenadi ističu da neguju odnose sa lokalnom zajednicom i da će raditi na raznim vidovima unapređenja ove saradnje. Tako su prošlog meseca za oko 250 mališana iz opštine Opovo omogućili dolazak na dečiju izložbu, kao i bioskopsku projekciju i ručak. A kako obećavaju, i ubuduće će nastojati da se uključuju kako u humanitarne tako i u razne druge događaje koji su od interesa zajednicu. 
 
Veliki izbor brendova, prodavnice uređene po najnovijim svetskim standardima, dobar provod, relaksacija, sportske aktivnosti kao i deo sa restoranima, neki su od razloga zašto je ovaj šoping centar za kratko vreme postao popularna destinacija, ne samo za naše građane već i za susede iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i drugih zemalja regiona.
  • Dejan

    12.04.2019 10:49
    Cccc
    Cuj nju, sve mi je dohvat ruke !!
  • Dejan

    11.04.2019 20:33
    cjenik
    Stanite malo sa strane i na neku visinu i pogledajte generalnu svu tu kolotecinu, svi su uglavnom obuceni u crno, svi vuku neke kesurine i vrte se u krug, butici jedva da nekog ima u njima, kojim spinovanjem se koristi menadjment samo da bi dokazao kako tu ima nesto dobro a ono sve i jedno veliko nista ! Najlon je Stara Majka za sve ove butikasice i satro metro likove koji pokusavaju da budu nesto ! Za mnogo male pare se obucem mnogo bolje nego ovi pomenuti ! Petak u 08h je check in na Najlonu !!!
  • Pićuka

    11.04.2019 18:02
    Ja pazarim na Najlonu. Tamo je isto gužva. Ima i tamo nekih miliona, nisu ugradili sanzore za broj prolaznika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.