Druga Cvetna pijaca u petak i subotu na platou kod Spensa

Druga prolećna Cvetna pijaca, u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada, održaće se danas i sutra na platou kod Spensa.
Druga Cvetna pijaca u petak i subotu na platou kod Spensa
Foto: 021.rs
Cvetne pijace podrazumevaju prodaju cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, meda i zdravstveno-bezbedne hrane, kao i rukotvorina. Ovog vikenda će se predstaviti oko 76 proizvođača cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, 13 proizvođača meda i hrane i nekoliko izlagača umetničkih zanata. 
 
"Naši izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, tako da vas pozivamo da nas posetite i pronađete nešto za sebe i svoje najmilije. Takođe, u subotu će se održati i radionica 'Sasvim prirodna subota' za naše najmlađe sugrađane Goroljube i sve one koji to žele da postanu, sa početkom u 10.30 časova. Program 'Sasvim prirodna subota' je započet u septembru 2017. godine i radionice se održavaju tokom školske godine, subotom, na različitim zelenim lokacijama u gradu", dodaju u Pokretu gorana Novog Sada.
 
Naredna "Cvetna pijaca" planirana je već 19. i 20. aprila.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.