Treća prolećna Cvetna pijaca u petak i subotu kod Spensa

Treća prolećna Cvetna pijaca, u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada, održaće se u petak i subotu, 19. i 20. aprila na platou kod Spensa.
Treća prolećna Cvetna pijaca u petak i subotu kod Spensa
Foto: 021.rs
Cvetna pijaca će imati tri izložbene celine - izložbu cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, izložbu meda i hrane i izlagače umetničkih zanata. Posetiocima će se predstaviti veliki broj proizvođača cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, meda i hrane i izlagača umetničkih zanata. 
 
Izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano. 
 
Takođe, u subotu će se održati i radionica "Sasvim prirodna subota" za najmlađe Goroljube, i sve one koji to žele da postanu, sa početkom u 10:30 časova. Program "Sasvim prirodna subota" je započet u septembru 2017. godine i radionice se održavaju tokom školske godine, subotom, na različitim zelenim lokacijama u gradu.
 
Naredna Cvetna pijaca će biti 10. i 11. maja.
  • Sana

    16.04.2019 20:33
    Baš lepo
    Radujem se svakoj narednoj Cvetnoj pijaci, uvek nešto kupim a primetila sam da mnogi posetioci pijace dosta kupuju rasad lekovitog bilja,rasad povrća ali kupuje se i cveće koje je prelepo.Kupila sam smilje,jagode,zalfiju i dr.lekovite biljke.Lepo je što je ovo organizovano,potrebna je ovakva vrsta pijace zbog mnogih sugrađana koji imaju svoje vrtove gde uzgajaju povrće i lekovite biljke,ja lično bih volela kad bi bilo više kvalitetnog rasada povrća.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti