Hitno potrebna O negativna krvna grupa

Zbog povećanih potreba, hitno su potrebni davaoci O negativne krvne grupe, kažu u novosadskom Zavodu za transfuziju krvi.
Hitno potrebna O negativna krvna grupa
Foto: 021.rs
Krv mogu dati sve zdrave osobe od 18 do 65 godina za koje se utvrdi, nakon laboratorijskog i lekarskog pregleda, da neće ugroziti svoje zdravlje ili zdravstveno stanje pacijenta.
 
Zavod za transfuziju krvi se nalazi u Hajduk Veljkovoj ulici 9a.
  • Marijana

    19.04.2019 23:21
    Transfuzija proda za 4 soma krv privatnim ustanovama gđe oni naplate krv 250e.
  • Petar

    18.04.2019 12:49
    K
    Shodno potrebama zapada traže se medicinski radnici. Pošto svi koji apliciraju upis u medicinsku, a ima ih bar pet puta više od broja koji će biti primljeni, trebalo bi uz prijavu da daju potvrdu o vadjenju krvi. Bar nešto da ostave državi koja ih je besplatno školovala. Da je obrnuto, i da se plaća školovanje reč ne bih rekao. Idite.
  • Istina

    18.04.2019 10:07
    Kada budemo potpisivali ugovor da će data krv biti upotrebljena samo i isključivo radi pomoći drugom pacijentu na području Republike Srbije, u kome decidno stoji da neće biti prodavana
    niti korištena u svrhu naučnih istraživanja neprovernih namera...
    Ond aće biti i krvi, džabe, neplaćene.

    Inače, plaćajte kao i svuda u svetu, poremećaj koji izazivate u tuđem organizmu.

    Ne zaboravite, ovo je sada demokratija i liberalni kapitalizam, na našem području.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti