U ponedeljak počinje izgradnja parkinga u Filipa Višnjića

"Parking servis" će u ponedeljak, 22. aprila početi izgradnju parkinga u Ulici Filipa Višnjića, pored zgrade Arhiva Novog Sada.
U ponedeljak počinje izgradnja parkinga u Filipa Višnjića
Foto: 021.rs
Novo parkiralište će biti behatonirano, sa novom rasvetom, te će na ovaj način biti izgrađeno oko 80 parking mesta. 
 
Rok za je 60 dana, a radovi će koštati 15 miliona dinara.
 
Kako je 021 ranije pisao, parking će moći da koriste kako zaposleni i gosti Istorijskog arhiva, tako i stanari ove ulice i svi koji borave u tom delu Podbare.
 
Ovo je samo jedno od nekoliko planiranih radova na uređenju ili gradnji parkinga u ovoj godini, koje će izvesti Parking servis.
 
Planirano je i da se izdvoji 12 miliona za rekonstrukciju parkirališta u ulici Laze Stanojevića, zatim 10 miliona za rekonstrukciju parkirališta kod autobuske okretnice na Štrandu, kao i 25 miliona za izgradnju parkinga kod FK "Kabel". Predviđeno je i ulaganje pet miliona dinara u popravke parkinga na Bulevaru oslobođenja između Ulice Pap Pavla i Bulevara Krlaja Petra I, 10 miliona u gradnju parkinga na Trgu Komenskog, kao i 35 miliona za gradnju parkinga u Radničkoj ulici. 
  • Micika

    21.04.2019 09:47
    alo alo
    A hoce li biti i nekog zelenila ili samo standardno sivilo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti