Četvrta prolećna Cvetna pijaca u petak i subotu kod Spensa

Četvrta prolećna Cvetna pijaca održava se u petak i subotu, 3. i 4. maja, na platou kod Spensa.
Četvrta prolećna Cvetna pijaca u petak i subotu kod Spensa
Foto: 021.rs
Cvetne pijace organizuje Pokret gorana Novog Sada sa ciljem da svi na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uređenje vrtova, balkona i domova. 
 
Svoje proizvode prodavaće oko 60 proizvođača cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, 15 proizvođača meda i hrane, kao i nekoliko izlagača proizvoda umetničkih zanata.
 
Naredna Cvetna pijaca održaće se 10. i 11. maja.
  • Lola

    03.05.2019 22:34
    Spens
    Odlično mesto za cvetnu,zbog parkinga. Sve ostalo bi bilo bezveze.
    Nažalost trgovi su nam postali nedostupni zbog parkinga,zapravo Novi Sad je u velikom problemu.
    Cvetna je divna,šarena,vesela,inspirativna.
    Obožavam je.....
  • pravi opalim te g...

    03.05.2019 09:44
    Ovo treba organizovati na trgu. Ugledajte se na komsiluk. Rumuni su i po ovome pokazali da su face.
  • Miloš

    03.05.2019 09:23
    ideje
    Smatram da je cvetna pijaca jedan lep dogaaj da ga tako nazovem i skup ljudi. Zaista to je nešto što ulepšava, a nikako ne naružnjuje grad i ne smeta nikome.
    Meni se lično ne sviđaju ove tezge na Trgu Slobode i to ne bih dozvolio jer je po meni ružno, grad treba da ima čist trg, da se vidi lepota zgrada okolo. Po meni sve te događaje i tezge treba preseliti na Trg Republike jer to je blizu, a sklonjeno je.
    Takođe, mislim da bi u nekom budućem periodu kod Spensa na trgu, trebala da se napravi i osmisli neka lepa fontana...izdužena...npr.da vodi kruži, a okolo da se postavi neko zelenilo. Baš tu na tom potezu gde je cvetna pijaca, napravio bih nekako izduženu neku fontanu i okolo lepe klupe i neko zelenilo. Pogledajte smo Segedin, kako u centru ima one lepe klupe i pored njih u pokretnim žardinjerama lepo zelenilo. Bukvalno može manje drvo da se zasadi i da daje neki hlad i da je osveženje uz vodu. Isto tako u samom centru bih stavio nove klupe jer nas je postalo blam da sednemo na klupu, kao da mora u kafić.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti