Ispunjen deo zahteva direktorke Kanala 9, nastavlja štrajk glađu

Direktorka Kanala 9 Maja Pavlović nastaviće štrajk glađu koji traje već 22 dana, uprkos tome što su neki njeni zahtevi ispunjeni.
Ispunjen deo zahteva direktorke Kanala 9, nastavlja štrajk glađu
Foto: 021.rs
Pavlović za 021 kaže da štrajk nastavlja jer joj se čini da drugi njeni zahtevi neće skoro biti rešeni. Ona je za 021.rs navela da je dobila e-mail od Organizacije proizvođača fonograma Srbije (OFPS) u kojem su naveli da su spremni da odblokiraju račun televizije, ali da neće vratiti sredstva na račun, što za nju nije dovoljno. 
 
"Rekla sam da to ne prihvatam i da to nije prihvatljivo rešenje, jer je moj zahtev da se vrate novci koji su nam skinuti, da se oblokira račun i da se stane sa svim ostalim postupcima koje su pokrenuti protiv nas po istom osnovu, sve dok ne stigne rešenje Ustavnog suda po našoj žalbi", navodi Pavlović za 021.
 
Ona je dodala da i dalje nema ispunjenja zahteva da ih IPTV vrati u svoju distribuciju. 
 
Ranije je direktorka Kanala 9 rekla da su joj ispunili dva od devet zahteva i da bi, ukoliko bi još dva bila rešena, ona prestala sa štrajkom glađu. Do sada joj je ispunjeno potpisivanje aneksa ugovora sa JP "Emisiona tehnika i veze", kao i to da Kanal 9 neće biti diskriminisan na javnom konkursu za sredstva iz budžeta Novog Sada.
 
Direktorka Kanala 9 kaže da je u utorak očekuje i razgovor sa premijerkom Anom Brnabić o prostalih pet zahteva koji se tiču sudskih postupaka koji se odugovlače u nedogled. Pavlović kaže da su čuli da je premijerka tražila pismeno izjašnjenje sudova o postupcima i da misli da će razgvor biti konstruktivan.
 
Ona je na kraju dodala da je nakon više od tri nedelje štrajka malaksala i pod nazdorom lekara, ali da joj zdravlje za sada nije ozbiljno ugroženo.
 
Inače, Pavlović od prošlog petka štrajkuje ispred prostorija REM-a u Beogradu.
  • JaDetelina

    06.05.2019 17:26
    Nekad i sad
    Eee nekad je kanal 9 bio jedan od mojih omiljenih kanala, ali to je bilo pre 10 godina i vise.... kanal 9 je izgubio program i emisije koje su ga krasile nekad, podrzavam gdju Pavlovic ali nemojte zdravoje da narusite, ispunice vam neke zahteve neke nece, polako samo kad u obratioi paznnu na vas,,,
  • Maja za ponos

    06.05.2019 14:53
    Pratim ovu hrabru i upornu ženu. Sama protiv države. A mnogi novosađani nezadovoljni svojim životima ne izlaze ni da prošetaju. Mrzi ih, hladno im, imaju preča posla....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti