Ispunjen još jedan zahtev direktorke Kanala 9, danas sastanak sa premijerkom Brnabić

Novosadski Kanal 9 vraćen je u kablovski sistem IPTV-a, potvrdila je za 021.rs direktorka Maja Pavlović koja već 23 dana štrajkuje glađu.

Ona je za 021 rekla da su ovim ispunjena tri od četiri njena zahteva i da je još ostalo da Organizacija proizvođača fonograma Srbije (OFPS) povuče sva izvršenja i da vrati novac Kanalu 9 kako bi ona prekinula štrajk glađu. Nju danas još očekuje sastanak sa premijerkom Anom Brnabić kako bi razgovorala o preostalih pet zahteva.

"Ono što ću pričati sa premijerkom nema veze sa ispunjenim zahtevima, i kada preostali budu ispunjeni, prestaću sa štrajkom. Sa Anom Brnabić ću pričati o tome kako da se ispune ostali zahtevi, a koji se uglavnom tiču sudskih postupaka", objašnjava za 021 Pavlović.

Podsetimo da je u ponedeljak OFPS odblokirao račun Kanala 9, Emisiona tehnika i veze obećale su aneks ugovora koji je zaključen prošle godine, a koji ističe ovog meseca, a Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da će Kanal 9 imati ravnopravan pristup sredstvima na konkursu za sufinansiranje medija.

Maja Pavlović je za 021.rs dodala i da je u ponedeljak uveče na insistiranje prijatelja, kolega novinara i ekipe Hitne pomoći pregledana u Urgentnom centru u Beogradu, gde je primila i infuziju. Objansila je da je prema mišljenju lekara sada njeno zdrastveno stanje bolje, a sama navodi da se osim malaksalosti i tome što je promukla oseća dobro i da je spremna da nastavi štrajk glađu ukoliko to bude neophodno.

  • Ma

    07.05.2019 15:36
    Daj
    Malo sutra bi ti prezivela gladna do sada
  • Krompjuter

    07.05.2019 14:25
    logika, osnovna skola
    aneksi, dogovori... cek cek? Pa ako je bilo sve po zakonu, ajde da vidimo, zasto onda sad treba aneks. Ako si blokiro racun, zasto si ga sad odblokirao?

    Isti tretman za K9 zao i za ostale medije u NS, isti novac. Cek cek, pa zasto to sada, sta je bilo do sada, razlicit tretman? Ajde da vidimo zasto

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti