Projektna klinika Erste banke za finansiranje projekata mladih 16. maja u Radio kafeu

Projektna klinika, koju organizuje Erste banka u okviru aktuelnog konkursa Centrifuga, održaće se u četvrtak, 16. maja, u Radio kafeu.
Namenjena je mladima koji žele da prijave svoje ideje na konkurs Centrifuga, a nisu sigurni kako da te ideje unaprede i razviju. U tome će im, na Projektnoj klinici, pomoći tim mentora.
 
Događaju mogu da prisustvuju svi zainteresovani koji imaju između 16 i 35 godina, ali je zbog ograničenog broja mesta neophodno da popune prijavni formular koji se nalazi na linku https://www.surveymonkey.com/r/F8ZT5CC.
 
Centrifuga je konkurs kojim Erste banka pruža finansijsku i mentorsku podršku za realizaciju inovativnih projekata iz oblasti kulture, umetnosti i obrazovanja. Na konkurs mogu da se prijave udruženja i neformalne grupe, odnosno tim koji čine najmanje tri osobe.  
 
Konkurs je otvoren do 26. maja, a svi koji žele da dobiju dodatno znanje i unaprede svoje ideje mogu doći na Projektnu kliniku, 16. maja. Održava se u Radio kafeu, Miletićeva 45, a počinje u 12 časova. 
 
Mentori će učesnicima najpre predstaviti teme i oblasti kojima se bave, podeliti korisne savete, nakon čega učesnici dobijaju svoje vreme sa mentorima da se konsultuju oko svih nedoumica. 
 
O tome kako da svoj projekat dobro isplanirate, obezbedite sredstva i napravite budžet govoriće Biljana Dakić Đorđević, izvršna direktorka Trag fondacije. Ivan Ćosić će se fokusirati na značaj vizulene komunikacije i ulogu novih medija, a o preduzetništvu i važnosti dugoročnog i održivog planiranja govoriće preduzetnica Sonja Dakić. Predstavnica tima koji odlučuje o izboru polufinalista biće Sonja Konakov Svirčev iz Erste banke, koja će učesnicima dati savete i ukazati na najčešće greške koje se pojavljuju u prijavnim formularima.
 
Ovogodišnji ciklus Centrifuge otvoren je do 26. maja, a svi zainteresovani mogu se prijaviti onlajn, popunjavanjem prijavnog formulara na platformi www.superste.net, na kojoj se nalaze sve informacije o procesu prijave, načinu odlučivanja i kriterijumima za izbor projekata. U okviru ovog ciklusa, Erste banka podržava 10 najboljih projekata, sa maksimalno 500.000 dinara po projektu, kao i jedan projekat sa najviše glasova zajednice sa 100.000 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.