Savez za Srbiju osudio nasilje na protestu "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu

Opozicioni Savez za Srbiju osudio je nasilje na protestu "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu, gde su okupljeni građani gađani staklenom časom.
Savez za Srbiju osudio nasilje na protestu "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu
Foto: 021.rs
"Savez za Srbiju podseća da su protesti građana započeti pre gotovo pola godine kada su nasilnici pokušali da ubiju Borka Stefanovića i da se nasilje u međuvremenu ne smanjuje već režim, kroz svoje medije, produkuje novo nasilje prema političkim neistomišljenicima. Ovoga puta žrtva je moglo biti dete", navodi se u saopštenju SzS. 
 
Savez poziva nadležne da hitno procesuiraju počinioce. 
 
Podsetimo, na protestu "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu dogodio se incident kada je mladić iz jednog kafića u Zmaj Jovinoj ulici gađao okupljene građane kriglom, umalo pogodivši malog dečaka, a zbog čitave situacije intervenisala je i policija.
 
Učesnici protesta su tada krenuli da u kafiću snimaju trojicu mladića od čijeg stola je poletela krigla, nakon čega je jedan od njih, koji je rekao da je bacio čašu, pokušao i da se potuče sa građaninom koji ga je snimao. Više o svemu čitajte OVDE.
  • Bla

    12.05.2019 08:36
    Bojanice, botice
    @Bojana Stanimir Djor, epilog je nesto na kraju, to Vas, izgleda, nisu ucili u bot-skoli. Ovo se nece zavrsiti, ili ne sada, ili ne ovako. Ove setnje ce imati drugaciji EPILOG. Budite mi pozdravljeni, srecan sendvic.
  • Opet 90`te

    11.05.2019 11:23
    @ Bojana Stanimir Djor
    Samo mantrate botovi,kao i onaj koji vas placa,a iz nasih dzepova.
  • Bojana Stanimir Djor

    11.05.2019 10:00
    Nasilje
    Epilog protesta su nasilje i incidenti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.