Proverena norveška formula za zdravlje žena

Nauka je rekla svoje - omega-3 masne kiseline snažno su oružje u borbi protiv mnogih bolesti, ali su i odlična preventivna mera.
Davno su prošla vremena kad su žene karakterisane samo kao lepši pol. Sa novim društvenim ulogama, brojnim obavezama i većom odgovornošću, raste i potreba za očuvanjem zdravlja. U tome je ženama na raspolaganju proverena pomoć u vidu originalnih norveških omega-3 kapsula, koje u Srbiju ekskluzivno uvozi kompanija "Norway House", pa su sada našim damama dostupna pakovanja koja su proizvedena u Norveškoj i namenjena za norveško tržište.
 
Prednosti omega 3 masnih kiselina
 
Omega-3 masne kiseline ne mogu u organizmu da se sintetišu samostalno, već moraju da se unesu putem hrane, a u našem području izvori poput kvalitetne ribe, su relativno skupi. Zato je rešenje u dodacima ishrani u vidu kapsula koje sadrže visokokoncentrovane i specijalno razvijene masne kiseline, prilagođene potrebama žena. 
 
Kompanija "Norway House" pobrinula se da u formulu "ubaci" i vitamine K2, D i E, koji su se odlično pokazali na polju zaštite imunog sistema, potpomoći funkcionisanju nervnog sistema, kao i funkciji kostiju, zuba i mišića. U kombinaciji sa omega-3 masnim kiselinama, ovi vitamini imaju značajnu ulogu u prevenciji kardiovaskularnih bolesti i osteoporoze, kao i ublažavanju prvih znakove starenja u vidu bora.
 
U kombinaciju ovih kapsula uključena je i folna kiselina, izuzetno značajna za očuvanje zdravlja tokom trudnoće.
 
Prema naučnim saznanjima, ustanovljenim iscrpnim ispitivanjima decenijama unazad, omega-3 masne kiseline ključ su jakog imuniteta i zdravlja tokom čitave godine. Pomažu u borbi protiv simptoma depresije, u regulaciji telesne težine i holesterola, moćne su u pospešivanju koncentracije i moždanih funkcija, a od koristi su i aktivnim ženama, koje se bave sportom i vode računa o jačanju i oporavku svojih mišića.
 
Omega-3 masne kiseline održavaju snažno i zdravo srce, pozitivno deluju na stanje kože, kose i noktiju, a žene u "mudrijim" godinama svedoče da su im pomogle u ublažavanju simptoma menopauze.
 
Ono što je naročito značajno u sadržaju ovih kapsula su dva moćna sastojka - ulje žutog noćurka i kakao. Ulje žutnog noćurka obogatiće vaše mleko - ukoliko dojite, ili smanjiti suvoću vaše kože i doprineti blistavom i svežem izgledu, a kakao deluje protiv stresa i opuštajuće, naročito ako obavljate naporan posao.
 
Da biste učinili dovoljno za svoje zdravlje, dovoljno je da dnevno, uz obrok, konzumirate samo jednu gel kapsulu. Ove kapsule ne sadrže veštačke boje, arome, konzervanse, gluten, ni GMO komponente, kao ni druge dodatne sastojke koji bi mogli da izazovu neželjene reakcije.
 
Kako nabaviti omega 3 kapsule za žene? 
 
Ove, kao i sve norveške visokokvalitetne premium omega-3 proizvode, čiji je ekskluzivni uvoznik i distributer "Norway House d.o.o.", možete pronaći u potpuno opremljenom OMEGA-3 NORWAY Shop-u u Pariskom magazinu u centru Novog Sada, kao i u OMEGA-3 NORWAY Shop-u na Vračaru u Beogradu.
 
Za više informacija o omega-3 proizvodima ne samo za decu, već i za odrasle, ali i trudnice, posetite zvaničan sajt "Norway House".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti