FOTO: Brojni popusti i velika nagradna akcija za maturante u Promenadi

Približava se vreme mature za učenike osnovnih i srednjih škola, pa je izbor odgovarajuće odevne kombinacije za matursko veče verovatno ono o čemu intenzivno razmišljaju.
Pravo mesto gde se rešavaju nedoumice šta obući i kako napraviti najbolju odevnu kombinaciju je Fashion&Friends u šoping centru Promenada. Sa aktuelnim popustom od 30 odsto na pojedine artikle, svaki roditelj maturanta će lako ovaj izdatak uklopiti u kućni budžet. Veliki izbor brendova kao što su Steve Madden, Desigual, Liu Jo i Replay garantuju kvalitet i jedinstveni stajling, kako za devojke, tako i za mladiće.
 
Jedna od garantovanih kombinacija koja će privući svačiji pogled, a koja nikad ne izlazi iz mode jeste klasični stil. 
 
Muška bela košulja kratkih rukava marke Timberland, uz Scotch&Soda crne pantalone, elegantne crne Camper cipele i sa Tommy Hilfiger elegantnim crnim kaišem garantovana je dobitna kombinacija.
 
 
Za devojke, kombinacija Guess crne haljinice iznad kolena sa spuštenim ramenima i Steve Madden klasičnih crnih sandala uz ženstvenu crnu torbicu iz nove Guess kolekcije, sigurno će izmamiti uzdahe i po koji zavidan pogled.
 
 
Ukoliko ipak želite malo moderniji, ali jedinstven i neponovljiv izgled, muškarci neće pogrešiti ako se opredele za Levi's farmerke od crnog teksasa u kombinaciji sa Scotch&Soda regular fit zelenom košuljom, jednostavnom belom Timberland majicom sa zanimljivim printom i crnim Cesare Paciotti sportsko-elegantnim crnim patikama.
 
 
One malo smelije devojke će se opredeliti za zavodljivu mini haljinu cvetnog dezena marke Guess ili crnu Guess cvetnu haljinicu, uz Liu Jo sandale sa debelom potpeticom u crnoj ili snežno roze boji. Uz sve to, dolazi Calvin Klein plava praktična, ali ujedno i ženstvena torbica.  
 
 
Muškarci koji znaju šta hoće, a ne plaše se i da malo rizikuju i jasno pokažu svoj stav, uvek su u modi. Upravo takav utisak ostaviće svako ko klasične crne bermude Tommy Hilfiger upari sa košuljom dugih rukava Scotch & Soda sa zanimljivim dezenom, crnim Timberland cipelama i Tommy Hilfiger kaišem sa srebrnom šnalom. 
 
 
Nema ništa zavodljivije od devojke sa stavom, samopouzdanjem i smelošću, koja malo eksperimentiše sa odevnim kombinacijama. Lepršava haljina iznad kolena cvetnog dezena brenda Replay, uz ravne bež sandale Steve Madden i Desigual krem torbu sigurno će ostaviti jak utisak na svakog posmatrača.
 
 
Uvek je poželjno pre svega biti racionalan i praktičan. Oni koji žele da za svoj novac dobiju maksimum kada je u pitanju stil i kvalitet, ne mogu pogrešiti ako se u Fashion&Friends odluče za kariranu tirkiznu košulju Scotch & Soda u kombinaciji sa farmerkama Diesel Thommer u crnoj boji, Timbeland plitkim crnim cipelama i Calvin Klein crnim novčanikom.
 
 
Dame će se sigurno odlučiti za Desigual Suu Kyi crnu haljinu do kolena, Steve Madden dizzy crne sandale na petu i Tommy Hilfiger crnu torbicu preko ramena.
 
 
Veliki izbor odevnih kombinacija za maturante nudi i Mona, uz snižene cene na veliki broj artikala i specifičan Limited edition program.
 
 
Ono što svaki roditelj maturanta treba da zna je da je u prodavnici P…S…Fashion u toku međusezonska rasprodaja u kojoj važi do 30 odsto popusta na pojedine artikle. Ono što ovu marku izdvaja u odnosu na ostale je i mogućnost kombinovanja prugastih ili tufnastih stvari.
 
 
Garinello je dobro poznat i vizuelno vrlo prepoznatljiv brend, koji je pre svega namenjen muškarcima sa stilom, samopouzdanjem i jasnim stavom. Svečana prilika, poput mature, ne može da prođe bez bar jednog odevnog komada iz njihove kolekcije. 
 
 
Da je elegancija bezvremena garantuje marka Gagliardi, čija odela, sakoi i košulje već dugo mame uzdahe dama. U njihovoj prodavnici u šoping centru Promenada trenutno važi popust od 15 odsto za maturante, pa je ovo idealna prilika da se za najvažnije veče godine pripremite po najboljoj mogućoj ceni.
 
 
Velika akcija Promenade za maturante
 
Šoping centar Promenada je spremio i posebnu akciju u narednom periodu. U radnjama Fashion&Friends, Mona, P….S….Fashion, Garinello i Gagliardi pronađite i probajte najoriginalniju odevnu kombinaciju za maturu, fotografišite se i objavite na svoj Instagram profil uz hashtag #maturapromenada ili jednostavno fotografišite originalne modne komade koji bi bili idealni za matursku noć, objavite fotografije na svoj Instagram profil uz hashtag #maturapromenada i osvojite nagradne vaučere. Tri najoriginalnije ideje, izabrane od strane stručnog žirija, biće nagrađene sa vaučerima vrednosti 50.000, 30.000 i 20.000 dinara za kupovinu u navedenim prodavnicama.
 
Više informacija o takmičenju može se pronaći fejsbuk stranici šoping centra Promenada.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.