Sajam zapošljavanja narednog petka u Novom Sadu

Sajam zapošljavanja, 29. po redu, održava se u petak, 24. maja, u auli Master centra.
Sajam zapošljavanja narednog petka u Novom Sadu
Foto: Pixabay
Svoje učešće na sajmu poslodavci mogu da prijave u novosadskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje, Ulica Alberta Tome 2, u kancelariji 12 (u prizemlju). Prijavu je moguće dostaviti i mejlom na adresu dragana.jaksic@nsz.gov.rs
 
Sve bliže informacije u vezi sa prijavljivanjem moguće je dobiti i telefonom, na broj 021/488 55 21
 
Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju. 
 
Zainteresovani nezaposleni građani treba da se jave svom savetniku u NSZ radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam. NSZ savetuje nezaposlene da pre dolaska na sajam završe obuku za aktivno traženje posla u organizaciji Filijale (pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i ostali saveti), kako bi se na najbolji način predstavili poslodavcu. 
 
Sajam se održava od 10 do 15 časova.
  • Cocco

    15.05.2019 17:52
    Sajam zapošljavanja je za široke narodne, neglasačke ili opozicionoglasačke mase.
    Pozicione mase ovaj poroblem (zapošljavanje) rešavaju na nekom drugom, partijskom nivou.
    Inače, na Sajmu zapošljavanja, ovde u Srbiji, radnici se nadaju da će naći zaposlenje i daleko je tu manje poslodavaca i ponuđenih mesta od zainteresovanih radnika.
    U zemljama koje nisu lideri u regionu (po svim osnovama), niti imaju grandiozni BDP (nezabelešen u istoriji, a i dalje...), na Sajmu zapošljavanja i nema radnika. Tu su samo horde poslodavaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti