Old Time Disco Gang žurka danas u Radio kafeu

Nakon duge pauze, danas, 18. maja, u Radio kafeu ponovo se održava jedinstveni Video Mix Party.
Old Time Disco Gang žurka danas u Radio kafeu
Foto: Pixabay

Na velikom platnu će DJ Old Time Disco Gang Deki miksovati spotove i video klipove.

DJ Deki poručuje Novosađanima da će ovo biti "žurka za gledanje, slušanje i naravno đuskanje" i, sve u svemu, jedan "specifičan doživljaj", uz muziku koju svi znamo i volimo.

Kako kaže, neće se ograničiti samo na 70-te i 80-te, koje su zapravo decenije disko kulture, nego će biti zastupljena i novija muzika. Biće tu i spotova i snimaka sa koncerata.

Provod počinje već u 21 čas, a traje do sat vremena iza ponoći.

Ulaz je slobodan.

  • Marko NS

    18.05.2019 20:35
    Bravo Deki!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio kafe

"Andrašologija" danas u Radio kafeu

Andraš Urban, reditelj koji je naglavačke preokrenuo savremeno pozorište u Srbiji i uspeo da svoj osećaj sveta patentira kao naš pozorišni mejnstrim, gostovaće danas, 9. marta, u Radio kafeu u okviru ciklusa razgovora "Govorim, dakle postojim".