FOTO: Razbijena stakla na prostorijama mesnog odbora SNS u Petrovaradinu

Stakla na prostorijama mesnog odbora SNS u Petrovaradinu kasno sinoć su razbijena kamenicama, saopštio je gradski odbor ove stranke.
Incident se dogodio, kako dodaju, oko dva sata ujutru.
 
"Ovo nije prvi napad na prostorije naše stranke na teritoriji Novog Sada, a verujemo ni poslednji. Frustracije onih koji bezuspešno na ulici žele da preotmu legalno izabranu vlast u Srbiji su ogromne. Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu smatra da nalogodavce i počinioce treba tražiti upravo među onima koje već sedam godina tišti to što je zaustavljena njihova besomučna pljačka građana i što u dogledno vreme nema ni najmanjih naznaka da će im narod ponovo ukazati poverenje", poručili su u GO SNS.
 
 
U stranci optužuju opoziciju da poteže za "najprimitivnijim metodama delovanja" umesto borbe u parlamentu. 
 
"Upadima u javne institucije, razbijanju prostorija političkih neistomišljenika i vulgarnim komentarima na društvenim mrežama. Građani će početkom naredne godine imati priliku odaberu kojim će putem Srbija nastaviti: putem novih investicija, radnih mesta, politike mira i stabilnosti ili će poverenje pokloniti politici destrukcije i povratka naše zemlje u srednji vek. Mi u Srpskoj naprednoj stranci nemamo sumnje u to da građane niko ne može da prevari i da će i svaki sledeći put izabrati politiku koja im donosi bolji standard i sigurnu budućnost", zaključuju u GO SNS.
  • RUSOFIL

    18.05.2019 18:42
    Mrzim zapad, zbog prevare
    Vidim ovde se ljudi stalno žale na neku rusofiliju.

    Iskreno, od 2000-te vidim samo naklonjenost zapadu, pristupili smo im kao ljudi, sa poverenjem, srušili vladu, predali predsednika a zauzvrat dobili 20 godina razaranja zemlje, ponižavanja radnika, uzimaju nam sve resurse i sisaju nas na slamčicu, a nijednog momenta nisu pomislili da nam daju poštene uslove kao i u svojim zemljama na zapadu.

    Jednostavno, neprijatelji su nam.

    I zbog toga, msilim da je vreme za malo probe EvroAzijske Unije, njihovih kredita, njihovih firmi i banaka i eto - zovi to rusofilijom.

    Tvoji su se baš pokazali, onako, ljudski.
  • Ranko

    18.05.2019 18:33
    SNS počeo da se služi Čankovim forama.
  • maćehina zemlja

    18.05.2019 17:47
    “Onkološke pacijente šalju na pokvaren skener u Sremskoj Kamenici, u Beogradu nema termina”.
    “Upadima u javne institucije, razbijanju prostorija političkih neistomišljenika i vulgarnim komentarima na društvenim mrežama. Građani će početkom naredne godine imati priliku odaberu kojim će putem Srbija nastaviti: putem novih investicija, radnih mesta, politike mira i stabilnosti ili će poverenje pokloniti politici destrukcije i povratka naše zemlje u srednji vek. Mi u Srpskoj naprednoj stranci nemamo sumnje u to da građane niko ne može da prevari i da će i svaki sledeći put izabrati politiku koja im donosi bolji standard i sigurnu budućnost", zaključuju u GO SNS.
    Nisam za razbijanja ničega.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.